Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezek jó biciklik lehetnek?...

Ezek jó biciklik lehetnek? Melyiket lenne érdemes választani?

Figyelt kérdés

Szeretek biciklizni (városban, de legalábbis nem erdőben, földesúton stb. használom), de abszolút nem értek hozzájuk. Annyit tudok megállapítani, hogy tetszik-e és szeretem-e tekerni, ennyi. Gáz vagy nem gáz, bevallom nagy rózsaszín mániás vagyok és nagyon örülnék neki, ha lenne egy szép, nőiesebb rózsaszín kerékpárom is (eddig max. olyanokat láttam mindenhol, ami vagy full sportos vagy úgy néz ki mint valami betét reklám az indákkal meg pillangókkal), mert őszintén még sosem volt olyan biciklim, ami tényleg tetszett is.

Megtaláltam ezt az oldalt, ahol gyönyörű biciklik vannak (máshol még nem nagyon láttam ilyeneket, de tippeket szívesen fogadok): [link]

Kérdés, hogy szerintetek ezek valóban jó minőségnek számítanak-e, illetve váltó, fék tekintetében mit érdemes választani.

2020. máj. 13. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek boltba járni 1-2 km-t jók, de túrázni vagy sportolásra felejtősek.
2020. máj. 13. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát mi számít túrázásnak vagy sportolásnak? Szoktunk hosszabb távokat tekerni, de normális bicikli utakon vagy aszfalton, szóval semmi terep, erdő stb., illetve nem is a sportolás kategória. Alapvetően viszont én is szimpla hétköznapi célra használom, a városban tekerni vele erre-arra.
2020. máj. 13. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezek olyan cyclechic blogra való fényképezkedésre kiválóak. :-D

Bp-i belvárosban beülni egy kávézóba, vagy a Széll K térről eltekerni a Margitszigetre...

Már egy extrakönnyű Velencei-tó kerüléshez is gyenge

2020. máj. 13. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt mire alapozod? Csak azért kérdezem, hogy tudjam, hogy kb. mi mire van.
2020. máj. 13. 21:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem 90%-ban arra kell, hogy eljussak A-ból B-be, biciklizgessek erre-arra. Évi pár alkalommal szoktunk ennél hosszabb távot menni pl. az általad is említett Velencei-tó körül is vagy a Balaton körül. Eddig mindig vagy trekking vagy mountain bike biciklim volt, de egyiket sem szerettem. Ezek sokkal kényelmesebbnek tűnnek nekem, ezért is szimpik, a megjelenésük mellett.
2020. máj. 13. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
De ez a bicikli alkalmatlan ilyenekre, ha csak tényleg nem 1-2 km. a cél vele. Mind a vázgeometria, a poíció ahogy ülsz, áttételezés stb. teljesen alkalmatlan arra, hogy hosszabb távokon menj. Inkább vegyél egy trekkinget, de az ilyen csili-vili női bicikliket felejtsd el.
2020. máj. 15. 16:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Trekkingem volt már, de én azt éreztem rossznak, nagyon kényelmetlen volt és nem éreztem megfelelőnek.
2020. máj. 15. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen csilivili városi bringával túrázni menni kb. ugyanaz, mint tűsarkú cipőben Normafához kirándulni menni... :-D
2020. máj. 15. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy neked tetszen, jól érezd magad rajta/vele. Ezek városban kerékpározásra jók, kényelmes az üléspozíció, haladni annyira nem fogsz vele, mert biztosan nehéz. Hosszabb utakra (40-50km) nem jó, sokáig tartana az út és nagyon elfáradnál. Ezek városba jók, rövid utakra. Minőséget nem tudni, mert ha jól láttam nincs részletes leírás róluk, de 100-150ezerért nem lehet túl jó minőségű alkatrészekből összerakva.
2020. máj. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!