Ezek jó biciklik lehetnek? Melyiket lenne érdemes választani?
Szeretek biciklizni (városban, de legalábbis nem erdőben, földesúton stb. használom), de abszolút nem értek hozzájuk. Annyit tudok megállapítani, hogy tetszik-e és szeretem-e tekerni, ennyi. Gáz vagy nem gáz, bevallom nagy rózsaszín mániás vagyok és nagyon örülnék neki, ha lenne egy szép, nőiesebb rózsaszín kerékpárom is (eddig max. olyanokat láttam mindenhol, ami vagy full sportos vagy úgy néz ki mint valami betét reklám az indákkal meg pillangókkal), mert őszintén még sosem volt olyan biciklim, ami tényleg tetszett is.
Megtaláltam ezt az oldalt, ahol gyönyörű biciklik vannak (máshol még nem nagyon láttam ilyeneket, de tippeket szívesen fogadok): [link]
Kérdés, hogy szerintetek ezek valóban jó minőségnek számítanak-e, illetve váltó, fék tekintetében mit érdemes választani.
Ezek olyan cyclechic blogra való fényképezkedésre kiválóak. :-D
Bp-i belvárosban beülni egy kávézóba, vagy a Széll K térről eltekerni a Margitszigetre...
Már egy extrakönnyű Velencei-tó kerüléshez is gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!