Melyik női kerékpár a jobb?
Ár/érték arányban melyiket éri meg jobban megvenni? Vagy melyiknek a jobbak az "alapanyagai"?
Ahogy nézem, a geometriája kb. ugyanaz...
A felszerelésénél kéne utánanézned, hogy pl. a hátsó váltó mennyivel jobb a másodiknál...
A Malin lévő Tourney és a másik TX 800 között (alkatrészként) kb. egy ezres a különbség...
EGyelőre a többi részletet nem is néztem.
Igazából városban, néha túrához picit hosszabb távon (60-70 km) használom. "Szeretem" ütni-vágni sajnos. Tehát padka és hasonlók.
Mindenféleképpen MTB-t akarok. A többi nem tetszik.
OK, nem akarlak lebeszélni róla. :) :) :)
Nekem régebben MTB-m volt (igaz, nem ütős-vágós bicajos vagyok), de amióta trekkingem van, sokkal haladósabb.
Ha a harmadikat választom melyik méret jó nekem? 163 cm magas vagyok.
15 vagy 17-es méret?
Mérettáblázat ügyében érdemes megnézni a boltok ill. a gyártók javasolt méreteit.
Ez itt pl. a te testmagasságodhoz 16-ost ír:
Tkp. ez is..
Ha csak 15 és 17-es van, akkor szerintem azt érdemes mérlegelned, hogy mennyire alacsonyan szeretsz ülni, ill. hogy ragaszkodsz-e ahhoz, hogy nyeregben ülve a földre érjen a lábad. Nyilván ezt a nyeregmagassággal is lehet némileg állítgatni...
Nekem a magasabban ülés jön be (nyújtott térd alsó pedál-állásnál), de nem mindenki szereti ugyanígy...
Igen, a régi biciklimen nekem is úgy van beállítva, hogy a földre nem ér a lábam, hanem csak a pedálra.
A Kellys honlapon így írja:
15" 151-162
17" 162-175
Érdemes akkor a 17-est választanom?
Nem tudsz elmenni a boltba, és kipróbálni?
Az lenne a tuti megoldás.
Ez itt pl. már 160 cm-től 17 collosat ajánl:
Nem tudok elmenni sajnos, ezért variálok ennyit. :(
Több, mint 250 km-re van tőlem bolt, így sajna csak rendelni tudom.
Az itteni boltokban pedig nincsen ez a bicaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!