Mennyire ajánlanátok ezt a kerékpárt?
Figyelt kérdés
Kerékpár vásárlás előtt állok. Jelenleg egy Rockrider 520 ST vagy 120 ST-n gondolkodtam, de az 520 ST-ből már nincs szinte készlet a 120 ST pedig annyire nem tetszik. Inkább várjam meg hogy érkezzen a Decathlon-ba 520 ST-ből vagy inkább ezt vegyem? : (a keret kb. olyan 100.000 Ft)
2020. máj. 12. 12:52
1/4 A kérdező kommentje:
Közbe a kis huncut E-mag felvitte 99.000-ről 108.000-ra. Itt egy másik, de az hidraulikus tárcsafékű. [link]
2020. máj. 12. 13:33
2/4 anonim válasza:
Emagról semmilyen kerékpárt. Kerékpárt kerékpár boltból kell venni, ilyen árkategóriában esetleg sportáruházban (de inkább ott sem). 100ezer Ft keretből használt kerékpárt érdemes venni. Az újjal csak gondok lesznek, mert egyszerűen nem lehet ennyiből kihozni megbízható bringát, különösen nem MTB-t.
3/4 anonim válasza:
Azt is nézd, hogy a vázméret jó legyen a magasságodhoz! Egyébként tényleg érdemes körülnézni a használt bicajok közt is, mert vannak alig használtak szinte fél áron. Én egy ilyen Merida Big Nine 100-ast hajtok, és 110 ért vettem, úgy hogy full újszerű volt a gép , egy kis festéklepattanást leszámítva, plusz kaptam hozzá lámpákat és kilóméterórát is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos a használt biciklik terén nincs túl sok jó tapasztalatom, de azért megnézem. Bár erre az Omega-ra elég jó vélemények vannak, csak a villára szoktak panaszkodni.
2020. máj. 13. 07:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!