Mennyire ballonos gumit tehetek erre a bringára?
Figyelt kérdés
Merida Crossway 15-MD bringa
most egy 42x622 / 2.8x1.6 gumi van rajta, de később szeretnék ballonosabbat feltenni
a tám- és láncvilláknál mindenhol kb 1-1 cm hely van még
2020. máj. 4. 14:58
1/5 TR75 válasza:
Szerintem olyan 45-48-ast (mindenképpen kell hagyni helyet oldalt - bár ha sárban nem mész, elvileg az 50-es is simán elfér, esetleg még az 52-es is).
2/5 anonim válasza:
Ha szélesebb gumit akarsz, miért nem mtb-t veszel?
3/5 A kérdező kommentje:
már megvan ez a bicó..
2020. máj. 5. 11:00
4/5 TR75 válasza:
Ma már nem egyértelmű, hogy ballonosabb gumi = mtb, vannak haladós, de ballonos gumik, amik simán elboldogulnak enyhébb terepen (mezőgazdasági utak, erdei utak, murvás utak), de aszfalton sem köpi ki az ember a tüdejét, ha haladni akar vele. Nekem például 45 mm-es WTB Riddler van a bringámon, kicsit bütykös, de aszfalton sem zavaró (bár van hangja, de egy átlagos városi [jól gördülő] guminál sokkal haladósabb).
5/5 anonim válasza:
Szerintem 2colig simán elmehetsz ami normál esetben 50mm . Maxxisnál csak 48.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!