Ezek alapján milyen biciklit érdemes vennem?
Egyáltalán nem értek a biciklikhez,nem ismerek a gyártókat,alkatrészeket stb.A lényeg hogy nem olyan régen rájöttem hogy szeretnék többet bicajozni.Szeretnék bicajjal suliba járni,és nagyobb távokat is tekerni(egyébként középiskolás koromban nagyrészt így mentem iskolába).A lényeg hogy nagyjából 70-100 ezer forint lenne a keret.Városban használnám napi szinten illetve szoktam tekerni kint is apám tipikusan "apa" stílusú biciklijével ami arra jó hogy elmenj vele a piacra mert még kosár is van rajta de amikor 20-30km-eket tekerek vele akkor nem a legjobb élmény,ha értitek mire gondolok.Először országútira gondoltam,de városban azt tudnám rendesen használni?Illetve ennyi pénzből normálisat tudok venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha egy picivel többet rá tudsz szánni, ez nem tűnok rossznak...
És milyen méret kellene nekem?185 centiméter vagyok nagyjából.
Egyébként köszönöm az ötleteket :)
Szinte minden kerékpárbolt weboldalán van mérettáblázat. Vagy testmagasság, vagy belső lábhossz alapján kalkulálnak.
De az egyes gyártók mérettáblázatai is eltérhetnek egymástól. Van, ahol cm-ben, van ahol inch-ben adják meg (testmagasságtól/átlépési mérettől függően), és van ahol csak S-M-L-XL méretezés van...
Plusz még függ attól is, hogy milyen fajta a bicaj: mtb, trekking. outi, vagy egyéb...
Pl. nézd meg itt:
vagy itt:
vagy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!