Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen MTB biciklit érdemes...

Milyen MTB biciklit érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Nos, tipikus női szemmel nézem a dolgot, jól nézzen ki aztán kész. De most kellene pár tanács, esetleg konkrét modell, hogy ne szorjam ki feleslegesen a pénzt.

Annyi biztos, hogy egy MTB-t szeretnék.

Eléggé szeretem ütni-vágni, ezáltal valami strapabirobb kellene, ebben az árkategóriában. 150-170 ezer körül szannék rá.

Milyen bicót lenne érdemes vennem? Néztem Kelly, Cube, Ghost modelleket, de mivel nem értek egyáltalán hozzájuk csak pislogok mint hal a szatyorban.

Eddig mindig a dupla felnis, vastag kerekeket néztem, illetve a teleszkópot hogy szépen rugozzon. Ezt a két dolgot tartom leginkabb fontosnak...

Ehhez szeretném egy hozzáértő segítségét kérni. Nyilván 170 nem olyan sok, tehát nem várok kacsalábon forgó hadihajót, de egy jó kis bicajt igen ar-értek arányban :)

Koszi ha segitesz :)

2020. ápr. 20. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Dechatlon Btwin 540 et nézd meg elsőként aztan Meridát , Cube Ghost stb inkább akcióban jó vételek .
2020. ápr. 20. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Olyanom volt ezelőtt. Egy gagyibb verzió. Nagyon nem szerettem. Kényelmetlen volt, mert úgy éreztem nagyon előre kell rajta hajolni. Hiába jó volt a váz mérete. Elég kicsi vagyok, 163 centi.

Az említett pl. Kellynél mintha magasabban lenne az egesz kormány meg kicsit felém hajol.

2020. ápr. 20. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Alapból tucat bringát javasolnék mint a decathlonos.

De pici lány vagy ezért érdemesebb olyan gyártót nézni aki a nőkre is fokuszál. Merida,cube,kellys. Nekik biztosan vannak női modelljeik. Viszont árban többek. Olyat csinálhatsz,hogy veszel egy tucat bringát és még x ezerért magadra szabatod egy szervízben.nyilván pár alkatrész ugrik,stb plusz a belövés...mert a vázmérte csak nagyjából ad támpontot. Ha az ember gnóm (mint mindenki) akkor bizony cserben hagy a vázméret...ezért állitható a nyereg,kormány magassága,előre hátra állása és dőlése.

2020. ápr. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!