Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 13 km másfél óra alatt mennyir...

13 km másfél óra alatt mennyire rossz teljesítmény?

Figyelt kérdés
Budapesten a belvárosban szoktam menni és ma lemértem kb mennyit mentem. Nem vagyok nagy bringás néha járok azzal pont ezért érdekel..

2020. ápr. 30. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mit gondolsz miért ott megy? Te jó ég.. komolyan nem értem, hogy mi értelme ennek. 10 perc alatt nem futsz le 30 kilométert más meg igen és közli veled, hogy ne fussál mert egy béna vagy? Komolyan hány évesek vagytok?
2020. máj. 1. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De ha ez a tempó valami sajátos BP belvárosi jellemzőktől függ, akkor hogy jön szóba a teljesítmény? Mert pl. 20 méterenként le kell lassítani állóra, vagy tökömtudja milyen lassító viszonyokkal jár ez a BP belvárosi biciglizés, amiért lehetetlen elérni a futó ember sebességét?
2020. máj. 1. 15:00
 13/14 Alex Fly ***** válasza:
100%
Városban a sűrű megállások, indulás és fékezés, stb.-t beleszámolva nem olyan rossz teljesítmény. A melóhely 3,5 km-re van, ez 12-13 percbe telik úgy, hogy a normál haladási sebességem 30km/h körül van. A kereszteződések/piros lámpák/bringainfrák ennyit számítanak...
2020. máj. 1. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Azt írtam, hogy ha nem városban teker, akkor 13km kevés. Fogalmam sincs, hogy a belvárosban hányszor állt meg és mennyi időre pirosnál, vagy akármilyen okból, milyen tempóban tekert amikor ment, stb. Belvárosban nem teker az ember sportolási céllal. A kérdés értelmetlen, ezért értelmes választ nem fog kapni.
2020. máj. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!