Elvagyok tompulva, már másfél éve kb mindig elfelejtek rengeteg dolgot, egyre hülyébb leszek úgy érzem deliriumba vagyok úgy érzem nagyon tompa vagyok szedtem egy ideig anti depresszáns azóta vagyok ilyen többi lent?
Kedves utolsó válaszoló!
Honnan szedted,hogy a gingko agyvérzést okozhatna,és ezért óvatosan kellene szedni?
Az agyvérzés rizikótényezői között az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a zsír-anyagcserezavar, alkoholizmus, dohányzás, negatív stresszhatás, mozgásszegény életmód és stb. szerepelnek.Szerintem ezek gyakoribbak még annál is aki mellette Gingkót szed.A Gingko fokozza az agy vérállatását,ezzel nagyobb teljesítményképesség figyelhető meg,nem mellesleg önmagában egy antioxidáns,amivel az érfal károsodás megelőzhető illetve kezelhető,és ezáltal akár stroke kialakulása is.
Igaz szabad a vélemény kinyílvánítása,de alátámasztott tényeket állítsunk csak,itt olvasható egy cikk róla: [link] Hozzátenném,honnan tudjuk,hogy azoknál az embereknél akiknél megfigyelték nem voltak-e mellette túlsúlyosak,nem dohányoztak rendszeresen vagy,hogy milyen genetikát sikerült örökölniük!
Annyiban viszont egyet értünk szerintem,hogy évekig tényleg nem érdemes szedni, így az agy teljesítménye fokozatosan meg lenne növelve és gyógyszer(egyébként gyógynövény) szedésének abbahagyása esetén természetesen megérezné a szervezet,de pont ezzel kapcsolatos kutatásokat nem lehet találni.
Kedves kérdező! Ajánlom egy megbízható szakember felkeresését,a dolog pontos okának kiderítésére.Neten tájkozódni és laikusok véleményét mindig figyelembe vinni nem célravezető,már azért sem,mert mindenkin okozhat egy gyógyszer más-más tüneteket.
dr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!