Biciklit le kell törölni?
Figyelt kérdés
Hogyha esőben bicózok, hazaérek és beteszem a zárt sufniba, de vizes, akkor le kell törölni vmi szárazzal, vagy megszárad bármi probléma nélkül?2020. ápr. 29. 12:18
2/9 A kérdező kommentje:
Ez komoly, vagy trollkodás?😃
2020. ápr. 29. 13:28
3/9 anonim válasza:
ha vigyázni szeretnél a biciklidre, akkor szerintem töröld le, ha van rá lehetőséged.
4/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Ha lemosnád, akkor is szárazra törölgetnéd?
Mindenesetre ha nagyon aggódsz, akkor rendszeresíts valami konyharuhát vagy kiselejtezett törülközőt erre a célra.
6/9 anonim válasza:
Nem szükséges. A láncot érdemes egy-egy esős nap után olajozni.
Én letőröltem de szárazra szinte soha ha esőben vagy télen (akkor volt hó) mentem.
7/9 anonim válasza:
Én hagyni szoktam lecsöpögni, ha vizesen hozom be. Letörölgetni nem szoktam.
Ha sáros, lemosom előtte, és, mivel benn van a lakásban, aláteszek egy kiselejtezett fürdőlepedőt, hogy arra csöpögjön.
Ha alaposabban megázott (nem 5 csepp esett, hanem rendesen vizes lett), akkor, miután teljesen megszáradt, a láncot átkenem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2020. ápr. 29. 22:50
9/9 anonim válasza:
Száradás után ,száraz puha kefével dögonyözöd . Vagy 20 éve így csinálom és tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!