Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok nekem ajánlani 150-200...

Tudtok nekem ajánlani 150-200 körül egy strapabíró mtb-t?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra a strapabíró? Ennyiért új bringával szemben nem lehet komoly elvásárokat támasztani. Használt piacon lehet ennyiért egész jó öregecske vasakat kapni.
2020. ápr. 27. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy bírja a nehéz terepet , és ne kelljen vele havonta szervízbe menni. Egyébként a KTM chicago, vagy az ultra fun nem lenne alkalmas erre ?
2020. ápr. 27. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi számít neked nehéz terepnek, és hogy szeretnéd ott használni? Ezek nem azok a bringák, amikkel 30-40-nel átzúzol egy sziklakerten, ugrálgatsz, stb. Ez ilyen túra monti kategória, tehát kirándulós. Ha komolyan igénybe veszed, csapkod, leesik a lánc, a villa viszonylag hamar kotyogni kezd, a fékkel nem tudsz majd megállni egy komolyabb lejtő alján, stb. Szerencsés esetben nem törik félbe alattad egy szezon ugrálás után. Persze az sem mindegy, hogy hány kg vagy. Egy 50 kilós gyerekkel sokkal többet kibír egy ilyen bringa, mint egy jól megtermett 80-100 kg-os felnőttel.
2020. ápr. 27. 22:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, és kb hol kezdődik az az ár, ahol már egy komolyabb gépet tudok venni újonnan?
2020. ápr. 28. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Kb. 400ezer Ft-tól lehet komoly MTB-kről beszélni. Ilyesmire gondolok:

[link]

2020. ápr. 28. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget :)
2020. ápr. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!