SZerintetek ez jó bike?
2010. júl. 27. 00:16
2/17 anonim válasza:
Hát, mondanám, hogy jó, de aztán megláttam, hogy milyen undorító szöveget csatoltál hozzá. Kit érdekel, hogy mennyibe került? Felesleges villognod vele.
Amúgy nekem egy 2010-ben gyártott Konám van, annak nyugodtan megkeresheted az értékét.
3/17 anonim válasza:
Good choose mate! It's a very good bike!
4/17 anonim válasza:
nem rossz, de én inkább építeni szoktam magamnak, mert szeretem kiválogatni az igényeimnek valót. Mostani bringám 200000 körül van és mindent itthon vettem. De amúgy tényleg GOOD CHOICE, ha már angol a menő.
5/17 anonim válasza:
ja bocs, most nézem, hogy 150 000 ezert írtál, ez akkor 150 000 000, 150 millióval már nem tudok versenyezni :S
6/17 anonim válasza:
Szerintem jól átvágtak öcsém:D ez soha nem lehetett 150ezer ft fos teleszkó fos kerekek tárcsakonzolnélküli váz kb max 50-60at érhet de ha már menőzünk csak az én első kerekem annyit ér (Sun MTX króm 16000ft+Novatech agy 10000ft+Maxxis Holy Roller gumi 6000ft)mint amennyt a fél bicaj szóval...
7/17 anonim válasza:
11:59-es: pont én is azt akartam írni!:D
150 millióért vett egy 50000-res szart. Az én feltuningolt Csepel montim többet ér tuning nélkül:D Egyébként egy Road Race 905-ös Meridám van, ha már ott tartunk....-.-
8/17 A kérdező kommentje:
nekem jó !!KUSS
2010. júl. 28. 00:21
9/17 anonim válasza:
akkor meg mit jössz ide vele menőzni meg kamuzni hogy 150ezer volt?: DDDDDD
10/17 anonim válasza:
Hát ez hülye b.zdmeg...--->"szerintetek jó ez a bike?"--->"nekem jó, kuss"
piffpaffpuff-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!