Hogy tudom megállapítani, hogy mekkora kerékpár való hozzám?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 14:41
2/7 MGéza válasza:
Többféle meghatározás van. A legáltalánosabban testmagasságból számolják de ez nem a legjobb, van aki nyakigláb, viszont van akinek a felsőteste vagy pont egyik sem hanem a nyaka hosszú. Inkább lábhosszt, belső lábhosszat mérj és annak alapján.
3/7 anonim válasza:
Ezen kívül sok gyártó ad ki típusra specifikusan ajánlást. Van aki collban, van aki centiméterben és van aki méret szerinti (S, M, L,XL) adja meg a méreteket. A legbiztosabb, ha megnézed a gyártó honlapját, megméred magad, és az alapján választasz. Ha pedig személyesen vásárolsz, az a legjobb, ha kipróbálod.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a boltban ülj fel egyre, aztán meg fogod érezni, hogy jó-e neked, avagy sem. (Jujj, de nehezet javasoltam....)
5/7 anonim válasza:
Ha személyesen vásárlod az a legjobb mert akkor ki próbálod, hogy számodra melyik a legjobb és legkényelmesebb.
6/7 MGéza válasza:
Ez egy kissé jobb kalkulátor:
7/7 anonim válasza:
Az ülés a majdnem a derekadig érjen. Annál egy kicsit lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!