Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik headsetet vegyem meg?

Melyik headsetet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Olyan headsetet szeretnék, amelyik nem esik ki a fülemből kerékpározás közben.

Mit ajánlanátok?

Mit használtok?

2020. márc. 19. 18:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. márc. 20. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:

10: Valóban, ha mindenképp headset, akkor Aftershokz a megoldás. Csak azért írtam, mert rengeteg pozitív teszt van róla, és nagyon kevés az őszinte vélemény a hangminőségről. Valószínűleg a technológiai velejárója, hogy a frekvenciatartomány ennyire korlátozott. Bár azért volt pofájuk ráírni, hogy 20 Hz-20 kHz. :) A csont valószínűleg a középhangokat sokkal jobban vezeti.

Engem amúgy még földúton is irritál, ha ki vannak zárva a környezet hangjai.

Ezért lett aztán végül BT hangszóró. Jobban szól, mint az Aftershokz, nem nyomja a fejem, és ugyanúgy hallok tőle. Hátránya, hogy kevés modell tervezésénél gondolnak a kerékpárosokra. Gyakorlatilag két típust találtam, a Bose Soundlink Micro és az Ultimate Ears Roll 2. Utóbbiból már csak kibontottat találtam, így kiesett. Lightosabb felhasználásra még a JBL Clip is jó lehet, ha nem zavar, hogy fityeg. A Bosezal amúgy még telefonálni is tudok menet közben, csak kicsit le kell lassítani.

2020. márc. 20. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Na a BT hangszóró az... hát bocs, de nem tudok rá mást mondani, bunkóság azt használni. Miért kell mindnekinek hallgatnia amit te hallgatsz? Még ha valahol a természetben hallgatod, akkor is bunkóság, mert mások esetleg a csendet, nyugalmat szeretnék élvezni és nem azt a zenét, amit te hallgatsz. Aztán meg csodálkoznak a kerékpárosok (én is az vagyok), ha nem akarnak a lakók a házuk közelébe kerékpárutat. Egy ilyenről szóló cikkben többek között meg is említette az egyik lakó, hogy sok biciklis zenét hangszóróból bömböltetve jár arra és ezt nem igazán értékelik az ottlakók. Meg is tudom érteni őket. Tökmindegy, hogy a váosban, vidéken vagy a természetben, elég nagy taplóság hangszórón zenét hallgatni úgy, hogy más nem kíváncsi rá.
2020. márc. 20. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!