Melyik headsetet vegyem meg?
Olyan headsetet szeretnék, amelyik nem esik ki a fülemből kerékpározás közben.
Mit ajánlanátok?
Mit használtok?
10: Valóban, ha mindenképp headset, akkor Aftershokz a megoldás. Csak azért írtam, mert rengeteg pozitív teszt van róla, és nagyon kevés az őszinte vélemény a hangminőségről. Valószínűleg a technológiai velejárója, hogy a frekvenciatartomány ennyire korlátozott. Bár azért volt pofájuk ráírni, hogy 20 Hz-20 kHz. :) A csont valószínűleg a középhangokat sokkal jobban vezeti.
Engem amúgy még földúton is irritál, ha ki vannak zárva a környezet hangjai.
Ezért lett aztán végül BT hangszóró. Jobban szól, mint az Aftershokz, nem nyomja a fejem, és ugyanúgy hallok tőle. Hátránya, hogy kevés modell tervezésénél gondolnak a kerékpárosokra. Gyakorlatilag két típust találtam, a Bose Soundlink Micro és az Ultimate Ears Roll 2. Utóbbiból már csak kibontottat találtam, így kiesett. Lightosabb felhasználásra még a JBL Clip is jó lehet, ha nem zavar, hogy fityeg. A Bosezal amúgy még telefonálni is tudok menet közben, csak kicsit le kell lassítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!