Melyik headsetet vegyem meg?
Olyan headsetet szeretnék, amelyik nem esik ki a fülemből kerékpározás közben.
Mit ajánlanátok?
Mit használtok?
9es bocs, rosszul olvastam amit írtál :) Azt olvastam, hogy az AfterShokz nem vált be, de az Aeropex igen :) A "pedig" kimaradt.
De egyébként szerintem normális, hogy egy ilyentől nem lehet olyan hangminőséget várni, mint egy "normál" fülestől, cserébe nem veszélyes kerékpározás közben használni.
Az más kérdés, hogy normális helyeken, ahol odafigyelnek a kerékpárosokra és nem csak azoknak kell figyelniük, ott nyugodtan lehet beszélgetni, zenét hallgatni headsettel. Természetesen az, hogy más figyel a közlekedésben a "gyengébbekre" (gyalogos, kerékpáros, rbogós, motoros), nem veszi el a kerékpáros felelősségét, hogy figyeljen és ne bömböljön a zene a fülében. Sajnos Magyarországon még jobbra kanyarodáskor vagy parkoláskor se néznek a tükörbe, hogy esetleg nem jön-e egy kerékpáros.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: én továbbra is az AfterShokz-ot javaslom, mert biztonségosabb azzal közlekedni és tuti nem esik ki a füledből :)
Ha ez nem akarod, akkor csak azt figyeld, hogy ne egyszerűen a gumi amit a füledbe dugsz tartsa a füledben az egész cuccot, hanem már nagyon sok fülesnél van valami kis kiegészítő a gumin, ami "megtámasztja" magát a fülkagylóban. Pl. Meizu EP-51 nagyon jó, sajnos otthon nem kapni, garancia nélkül meg már nem éri meg, de a másik olcsó és jó a Huawei am61. Nem hangminőségben, mert abban mindkettő átlagos szerintem, de akkuidőben, árban és "nem-kiesésben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!