Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik headsetet vegyem meg?

Melyik headsetet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Olyan headsetet szeretnék, amelyik nem esik ki a fülemből kerékpározás közben.

Mit ajánlanátok?

Mit használtok?

2020. márc. 19. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nehéz így ajánlani bármit, a fülünk annyira egyedi, hogy akinek egy beválik, lehet a másiknak az nem jó - nekem pl. semmi nem marad meg a fülemben. Másrészt kerékpározás közben ne hallgass zenét légy szíves.
2020. márc. 19. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy fülest csak lakott területen kívül használj! Csontvezetésest lehetne, de az meg zenét hallgatni alkalmatlan (pl. Aftershokz). Én vettem egyet, de vissza is küldtem, mert sokol rádió hangja van. Beszédre jó. Én egy Bose Soundlink Microt rakok a bringára, azt hallgatom. Egyetlen hátránya, hogy nagy tempónál a menetszél miatt azért nem hallani túl jól.
2020. márc. 19. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy kis Panasonic fejhallgatót használok. Mondjuk csak sapkával jó, sisakhoz már nyilván áll rendesen. Fejhallgatóval remekül hallható a környezet is.
2020. márc. 19. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Vagyis "sisakhoz már nyilván nem áll rendesen"
2020. márc. 19. 21:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Kerékpározáshoz AfterShokz. Nem kell a füledbe dugni, ugyanúgy hallod a környezetedben a hangokat.
2020. márc. 19. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
5: Viszont hányás a hangminőség arany áron. De ezen kívül a BT sem volt elég stabil szerintem, és két óra múlva rohadt kényelmetlen is volt. Nekem nem vált be, pedig Aeropexet vettem, ami elvileg most a csúcs.
2020. márc. 19. 22:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Hosszabb túrákra használnám, de tényleg nem tudom melyik lenne jó.
2020. márc. 20. 07:56
 8/13 anonim ***** válasza:
6os: AfterShokz a márka. Azon belül egy típus, modell az Aeropex, Air, Titanium, akármi.
2020. márc. 20. 08:58
 9/13 anonim ***** válasza:
8: Tisztában vagyok vele. Mint írtam, volt is. Az Aeropex modell elvileg most a csúcs. Ennek ellenére élvezhetetlen vele a zene. Telefonálásra, podcastekre jó, ahhoz viszont nagyon drága.
2020. márc. 20. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:

9es bocs, rosszul olvastam amit írtál :) Azt olvastam, hogy az AfterShokz nem vált be, de az Aeropex igen :) A "pedig" kimaradt.

De egyébként szerintem normális, hogy egy ilyentől nem lehet olyan hangminőséget várni, mint egy "normál" fülestől, cserébe nem veszélyes kerékpározás közben használni.

Az más kérdés, hogy normális helyeken, ahol odafigyelnek a kerékpárosokra és nem csak azoknak kell figyelniük, ott nyugodtan lehet beszélgetni, zenét hallgatni headsettel. Természetesen az, hogy más figyel a közlekedésben a "gyengébbekre" (gyalogos, kerékpáros, rbogós, motoros), nem veszi el a kerékpáros felelősségét, hogy figyeljen és ne bömböljön a zene a fülében. Sajnos Magyarországon még jobbra kanyarodáskor vagy parkoláskor se néznek a tükörbe, hogy esetleg nem jön-e egy kerékpáros.

Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: én továbbra is az AfterShokz-ot javaslom, mert biztonségosabb azzal közlekedni és tuti nem esik ki a füledből :)

Ha ez nem akarod, akkor csak azt figyeld, hogy ne egyszerűen a gumi amit a füledbe dugsz tartsa a füledben az egész cuccot, hanem már nagyon sok fülesnél van valami kis kiegészítő a gumin, ami "megtámasztja" magát a fülkagylóban. Pl. Meizu EP-51 nagyon jó, sajnos otthon nem kapni, garancia nélkül meg már nem éri meg, de a másik olcsó és jó a Huawei am61. Nem hangminőségben, mert abban mindkettő átlagos szerintem, de akkuidőben, árban és "nem-kiesésben".

2020. márc. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!