Szerintem (lehet lehurrogni, de egyéni véleményem) a BMX semmi másra nem való, mint hogy a megépített skate parkban, vagy esetleg dirt pályán menj és trüközz vele. Teljesen értelmetlen csak úgy tekerésre használni meg menőzni vele, mert ku*va kényelmetlen (lehet, hogy csak azért mert magas vagyok, egy alacsonynak biztos jobb, de akkor se JÓ!). Én is inkább egy DIRT MTB -t ajánlanék, de hát ha neked az tetszik...
2010. júl. 27. 12:28
12/27 anonim válasza:
Én szeretem az olyan lányokat;) Vágj bele! Csináld! Hidj nekem! :)
2010. júl. 27. 15:43
13/27 anonim válasza:
hát csajnak szerintem ciki szerintem valami mountain bike típust válassz de szerintem az umf típusú mountain bike illik legjobban egy (szerintem) olyan stílusú lányhoz mint te.
Akkor végképp ajánlom ha a sport miatt szeretnél biciklizni mert a trükközgetés inkább árt mint használ az egészségnek.
2010. júl. 30. 02:24
14/27 anonim válasza:
Szerintem ígyis úgyis ciki ha gyerekbiciglivel baromkodik valaki, és azt hiszi közbe hogy milyen fasza.. de amúgy lányoknak még cikibb szerintem ja.
2010. júl. 30. 10:22
15/27 anonim válasza:
Az ciki, ha ilyen hülyeséget kérdezel! Ki a francot érdekel, hogy ki mit gondol? Szeretsz BMX-ezni? Akkor meg? Kérdésed alapján még nagyon fiatal vagy, aki állandóan csak azzal foglalkozik, hogy mások mit gondolnak róla :) Hidd el, hogy akkor fogod magad jól érezni, ha csak azt csinálod, amit szeretsz. Sok sikert!
2010. júl. 31. 09:42
16/27 anonim válasza:
nem sztem nem.
2010. júl. 31. 17:35
17/27 anonim válasza:
de azárt ciki. :D
2010. júl. 31. 17:36
18/27 anonim válasza:
egyre több hülyeséget bírtok kérdezni..:D
2010. júl. 31. 19:17
19/27 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz én pl.boxozok lány létemre és szeretem művelni ezt a sportot.ha pedig cikiznek emiatt(már megesett töbször is) akkor fordulj el és tegyél úgy mintha meg se hallottad volna.ez naon fogja dühíteni őket és le kopnak rólad:):):).
2010. aug. 1. 12:05
20/27 anonim válasza:
tegnap 09:42
hát az még milyen ciki, ha valaki nem tud írni. ...-.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!