Teflonos lánckenő szprével hogyan kenjem le a láncot?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam soha, egy trekking kerékpárom van.2020. márc. 9. 08:37
1/6 anonim válasza:
Ott van rajta a használati utasítás. Fényképezd le, küldd el a linket és felolvasom neked.
2/6 anonim válasza:
Megvetted már? Ha nem, inkább vegyél flakonosat, sokkal egyszerűbb vele dolgozni, nem megy mindenhova szanaszét...
Előtte rendesen le kell mosni a bicót.
Aztán nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=TxsM1CaaDZc
Én ennek alapján csináltam, és nő létemre tökéletesen sikerült, pedig extra, extra béna vagyok.
3/6 anonim válasza:
Ha egy extrabéna nő is meg tudja csinálni akkor neked is menni fog kérdező.
4/6 anonim válasza:
Ha koszos a lánc, akkor a láncspré szopás, mert a nagy sebességgel ráfújt olaj a lánc külsejéről a sarat beviszi a görgőkhöz és recseg-ropog, amíg ki nem termeli bentről. A rácsepegtetett olajjal nincs ez a jelenség vagy csak kevéssé.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából találtam pont egy szprével való kenős videót a YouTube-on megosztom veletek is, meg az új látogatókkal is, hátha másnak is probléma lenne ez a jövőben.
2020. márc. 10. 11:07
6/6 Ménesi Márton válasza:
Én ipari láncokkal is foglalkozom. A legfontosabb az alapos tisztítás. A legtöbbször ezt szeretné mindenki megspórolni. A gond hogy nem csak az előző olajat, hanem a fémszilánkokat, és a kopásból eredő egyéb szennyeződést is el kéne távolítani. Ennek hiányában nem lesz tökéletes a megoldás. Volt olyan belső tesztünk, hogy a tisztító aerosolok miután megszáradtak a felületen oldották a rá érkező olajat. Érdemes jobb tisztítót venni. Tudom hogy a kérdés a teflonos lánckenőről szólt, de csak tökéletes alapra lehet építkezni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!