Hangos kattanás fékezés közben mitől lehet?
akkor is csinálja amikor a gázpalackot a csomagtartóra pókozod? :DDDD
telós a bicaj? mert akkor lehetséges hogy a teló van szétkopva. Nekem az egyik nagyon régi bicajom ilyen... úgy lötyög már a becsúszószár mint k..va s.ggében a lóf.sz. Amikor elsővel fékezek akkor a kerék meglassul, majd követi a bicikli kis idő után :D
vagy ahogy 1-es kolega írta a kormánycsapágy laza - azt viszont húzd meg minél előbb, mert szétveri magát.
Nem érzed úgy a kattanáskor, hogy mintha kicsit gyorsulna a bringa vagy megemelkedne az orra?
Mert az tipikus a lógó kormánycsapágynál.
Azért még lenne egy-két kevésbé valószínű ok is, én már találkoztam mindkettővel.
Egyik a patkófék félig-meddig törött tengelye vagy fellazult csavarja.
A másik a kormányszár ferde feszítésre koppanása a villanyakban, kormánystucni repedés vagy dió hibája miatt. De ez a második csak akkor szokott jelentkezni, ha erős fékezéskor izomból beletámaszkodsz a kormányba és reprodukálni is lehet álló helyzetben is a kormányra tehénkedéssel.
ha lökdösöm, úgy nem adja ki a hangot :O Viszont ha egy erősebbet rálökök akkor igen és csak az első fékkel produkálja. Akkor lehet a fékem a hiba? Megmozgattam és mozognak a szárai előre hátra, de csak pár milimétert. Az valszeg normális. Amúgy V-fékes a bicaj és nincs teleszkópom.
Próbáltam lazítani vagy szorítani az imbuszon felül, de minden esetben adta a hangot.
És köszönök minden választ, nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!