Mit gondoltok erről a bicikliről: Cube Appear?
Súly: 13200 g
Váz: Alu 6061, RFR-Geometry
Méret: 16", 18", 20", 22"
Villa: RST 191 teleszkóp, 80 mm rugóút
Kormánycsapágy: Ritchey Logic semi-integrált
Kormányszár: Scape
Kormány: Scape lowrize
Első / hátsó váltó: Shimano Acera / Shimano Acera
Váltókar: Shimano EF50 fék/váltókar
Fék: Alhonga V-fék
Hajtómű: Prowheel 22/32/42 170mm
Lánckeréksor / lánc: Shimano HG30 11-30 / Shimano HG40
Abroncs: Rigida Zac19
Első / hátsó agy: KT Alu
Külső gumi: Kenda Koyote 26x2.1
Pedál: Alu
Nyereg: Scape Active 4
Nyeregszár: Scape Light
kép: [link]
ár 90 000 (megéri)
Ok kössz
És malibol melyiket ajanlod ebben az árban
És cubeból melyiket ebben lehet drágább is
tessék, hasonlítsd össze a Cube Appearrel:
-teleszkóp: Suntour XCM, na ezt már lehet annak hívni az RST 191 (Omni)-t nem
-hátsó váltó: Shimano LX (ez kb. örökké kitart)
-fékek: Tektro tárcsa, igaz mechanikus, de az Alhongához képest ég és föld
egy szó mint száz, ez a gép kurv@ jól össze van rakva, elpusztíthatatlan vázon, ha van bringa, amit egyben megvennék, az ez.
hát az inkább ilyen boltbajárós, az mostani Pythonok, a Viper amit linkeltem megéri azt a 10e különbözetet. A Pythonokon a váltáson spórolnak sokat, amit nem értek miért. TY10 váltó? Utoljára metrós bringákon láttam olyat, szerintem a Pythont nagyon elrontották, méltatlan a Mali névre.
Közben nézem, hogy a 2010 Viperbe is sikerült elfuserálni (nem csak a designt) és még drágább is, mint a régiek. Szerintem 2008-as Vipert ("Viper Silver") vagy 2008-as Mambát vegyél, ha tudsz. Ez a kettő nagyon megéri az árát. A 2010-es Mamba ugyanazokkal van szerelve, csak a design más, viszot nagyon-nagyon túl van árazva(180e).
2008-as Mambát már nem tuti, hogy találsz (115e-ért futott), de 2008-as Viper ("Silver" kódnéven) még akad. Ilyet akartam még a nyáron én is venni, csak aztán elment a pénz másra sajnos. A Malinál még rajta van a palettán a 2008-as Viper, úgyhogy szerintem azt még gyártják is (remélem). Ha marad az év végéig, én is veszek egyet.
Ès ha kicserélnèm a vàltót valami jobbra a pythonon?
Különben itt néz körül szinte mindegyik Mali fennt van : [link]
Válaszd ki a malit oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!