Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyibe kerülnek az alábbiak?

Mennyibe kerülnek az alábbiak?

Figyelt kérdés
A bringámat el szeretném vinni szerelőhöz mivel elől és hátul enyhe nyolcast tapasztaltam és be kéne állítani a tárcsafékek keménységét is. Arra lennék kíváncsi hogy ezek úgy általánosságban kb. mennyibe kerülnek és, hogy mikor kell fizetni? (Átvételkor vagy amikor odaviszem) A válaszokat előre is köszönöm!

2020. febr. 10. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:

guglizz rá, egy csomó szerviz oldalán fent vannak az árak!

A leírtak alapján egy "kis generál" ráfér a bringádra, a nyolcas kiegyengetése lehet, hogy már plusz ktsg - nem tudom, hogy ez belefér-e a "centírozás"-ba.

Itt van az én szervizem, itt 5900 egy ilyen kisgenerál:

[link]

2020. febr. 10. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
lemaradt: itt a végén kell fizetni, mikor átveszed.
2020. febr. 10. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig utólag kell fizetni, mert pl. azt nem látni, hogy egy beállt agynál csak tisztítani kell vagy cserélni kell-e valamit, amit ugye 1000-től akár 100.000 Ft-ig terjedhet (utóbbi egy 1-2 milliós bringánál lehetséges).

Persze könnyen lehet, hogy ránéznek és azt mondják, hogy nem ártana egy nagygenerál és egy teló tisztítás.

De itt van eg ytáblázat tájékozódásnak:

[link]

2020. febr. 10. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez pontosan így van! (én vagyok az előző válaszoló)

Elkezdi a srác a javítást, és akkor látja, hogy esetleg mit kell még lecserélni, vagy javítani. De mindig felhív, és elmondja, hogy pl. nem ártana fogaskoszorút cserélni, és ez plusz ennyi-és-ennyibe fájna. Tehát tudom követni, hogy mennyit fogok majd a végén fizetni.

2020. febr. 10. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!