Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen RockRider 520 hoz...

Milyen RockRider 520 hoz hasonló bringát kaphatok markas változatban olyan alkatrészekkel amik nem silányak de azért nem kerülnek túlsókba?

Figyelt kérdés

olyan 170 tol nem igazan adnék többet, nem azért mert nem telik rá hanem, nem akarok túl sokat, veszteni ha meg lovasítják, amúgy első sorban munkába járni kell,

1) MTB re gondoltam, mert hétvégenként földúton-kövezett-meredek is megyek vele, de első sorban munkába járni kell, de amúgy amilyen szarok az utak nem árt egy jó vastag kerek, meg a városi rácsos vízelvezetők-villamos miatt sem. Terepre csak hétvégén mennék nem túl extrém helyre de azért gondolom nem árt ha inkább MTB-m van mint Tracking-Cross.

2) kell egy jó fék, mert néz járdára kényszerülök az ütődött autósok miatt, így hamar meg kell álljak, amúgy bicikli úton is léptek elém sokszor váratlanul gyalogosok :(.

3) arra gondoltam ha már drágábban veszek mint az RR 520 akkor még vásárlok két lakatot, más más típust 8/10 es biztonsági szintűt 3 * 8-10 ezres lakat (mind más modell más fajta zárral) csak elveszi a kedvét, hogy az enyémet vigye.

2017. júl. 11. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt anno 145.000ért vettem boltból akciósan. ez is még alap felszereltség, de mindenképp jobb, mint amit te mondasz. A vázra élettartam garancia van, a többi alkatrészre asszem 1 év. hidraulikus tárcsafékek ezek már nem bowdenesek, meg ilyen apróbb különbségek vannak. 185 cm-hez én 19,5" os vázzal kértem, ha ez segít

2017. júl. 11. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehogy egy ilyen régi 26"-os bringát vegyél. Ennyiért már kapsz újonnan 2016/17-es 29"-t is.
2017. júl. 11. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
mert ugye a 29 az jobb mint a 26...egyértelműen. főleg amikor a 12 évesek is azt hajtják mert most az a jampi aki olyat vesz. a lábuk meg nem ér le :D
2017. júl. 11. 21:43
 4/7 A kérdező kommentje:

min 27.5 kerekkel akarom de ha lehet akkor 29,

nem bicikliztem vagy 10 éve, bérelhető bringán kezdtem újra (self service) 26 ősok és éreztem a különbséget az 27,5 nél az RR520 nál.

Ma voltam a dekatlon sérvizébe de jóformán nem csináltak semmit, be nagy nehezen be állítottam én egyedül a féket és a váltókat, kíváncsi leszek, hogy viselkedik holnap, ha nem jól akkor megy vissza. :(. Kár mert jól nézett ki.

2017. júl. 11. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja mert az, hogy valami jó-e azon múlik, hogy a 12 évesek veszik-e. Én is 26"-os bringát hajtok, de nem vennék újonnan már 26"-t és nem is ajánlanám senkinek. Főleg nem egy több éves beragadt darabot közel azonos áron.
2017. júl. 11. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én meg 29 est hajtok és rettenetesen hiányzik a 26, ezért fogok is venni egy dirt/street vázat.
2017. júl. 13. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem , vettél is egy mtb-t és szervízeltetted gariba vagy mi ? Akár milyen új gépet ha használsz üzletek előterébe tedd be zárd le , otthon is vagy lógasd fel a szoba falára . Közös pince garázs meg tároló bukó ...
2017. júl. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!