Milyen RockRider 520 hoz hasonló bringát kaphatok markas változatban olyan alkatrészekkel amik nem silányak de azért nem kerülnek túlsókba?
olyan 170 tol nem igazan adnék többet, nem azért mert nem telik rá hanem, nem akarok túl sokat, veszteni ha meg lovasítják, amúgy első sorban munkába járni kell,
1) MTB re gondoltam, mert hétvégenként földúton-kövezett-meredek is megyek vele, de első sorban munkába járni kell, de amúgy amilyen szarok az utak nem árt egy jó vastag kerek, meg a városi rácsos vízelvezetők-villamos miatt sem. Terepre csak hétvégén mennék nem túl extrém helyre de azért gondolom nem árt ha inkább MTB-m van mint Tracking-Cross.
2) kell egy jó fék, mert néz járdára kényszerülök az ütődött autósok miatt, így hamar meg kell álljak, amúgy bicikli úton is léptek elém sokszor váratlanul gyalogosok :(.
3) arra gondoltam ha már drágábban veszek mint az RR 520 akkor még vásárlok két lakatot, más más típust 8/10 es biztonsági szintűt 3 * 8-10 ezres lakat (mind más modell más fajta zárral) csak elveszi a kedvét, hogy az enyémet vigye.
én ezt anno 145.000ért vettem boltból akciósan. ez is még alap felszereltség, de mindenképp jobb, mint amit te mondasz. A vázra élettartam garancia van, a többi alkatrészre asszem 1 év. hidraulikus tárcsafékek ezek már nem bowdenesek, meg ilyen apróbb különbségek vannak. 185 cm-hez én 19,5" os vázzal kértem, ha ez segít
min 27.5 kerekkel akarom de ha lehet akkor 29,
nem bicikliztem vagy 10 éve, bérelhető bringán kezdtem újra (self service) 26 ősok és éreztem a különbséget az 27,5 nél az RR520 nál.
Ma voltam a dekatlon sérvizébe de jóformán nem csináltak semmit, be nagy nehezen be állítottam én egyedül a féket és a váltókat, kíváncsi leszek, hogy viselkedik holnap, ha nem jól akkor megy vissza. :(. Kár mert jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!