Csomagos kerékpártúrán hogy lehet lerakni a biciklit?
1-es: ezen jót derültem :) Igen, egyébként jobb híján én is így gondolom, de a kettő között van átmenet. Pl nem lennék boldog ha külföldön, párszáz km-re itthonról pl lecsatolnák a sátrat a bringáról :) De azt mégsem vihetem magammal. Az áthúzott lapos gumipókot mindenképp gondolnám, legalább az látható, ha babrálják. Nyilván túlzásba se akarom vinni a parázást, gondolom vannak csilivili drága rögzítő megoldások.
De akkor ez lesz, köszi :)
Én meg azt javaslom, ha lerakod, csak magadban bízz és ne kérj meg senki idegent, hogy figyelje. Használj jó zárat/zárakat/drótkábelt és valamihez zárd le a vázat és mindkét kereket. Aldi, Lidl előtt pont alkalmas. Akkor is zárj le mindent, ha csak 5 percre ugrasz be valahová. A c. tipusú erőforrás 20 sec alatt feldobja a Lada utánfutójára és örökre eltűnik a gép. Egy felpakolt bringát nem olyan könnyű nekitámasztani akárminek, mint a csupaszt, egy ilyen kábel sokat segít, van belőle vékony, vastag, rövid, hosszú:
Iratok, pénz, telefon, egyebek meg övtáskában. Én is szoktam így hétvégi 2-3 naposakat gurulni, a vásárlásoknál így lezárom, de pl. egy nagy piac mellett nem hagynám ott egy órára a megrakott bringatáskákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!