Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ki melyiket ajánlaná a képek...

Ki melyiket ajánlaná a képek közül?

Figyelt kérdés

Shimano BR-M395

[link]

Shimano BL-M200

[link]

TekTro HD-M300N

[link]

Avid juyci 3

[link]

Ezek amik közül nem tudok választani.

#Hidraulilus tárcsafék
2020. febr. 5. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamelyik Shimano. Fékben szerintem az elterjedt márkák közül a legjobb és legkevésbé macerás. Ásványi olajos, könnyen légteleníthető. Azt viszont nem vágom csípőből, hogy melyik a jobb. Az M395 magasabb minőségű, Alivio széria, viszont kifutó. Az MT200 csóróbb, Acera, viszont új modell.
2020. febr. 5. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Az miért baj ha kifutó?

Shimano úgy hogy ahhoz biztos hogy lesz alkatrész. Vagy betéteket nem lehet hozzá majd találni?

2020. febr. 6. 06:57
 3/7 A kérdező kommentje:
De most találtam jóáron avid juicy féket is ami elég jól néz ki és nem tűnik szarnak.
2020. febr. 6. 07:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem baj, hogy kifutó, csak nem tudom, hogy egy újabb Altus eléri-e a kifutó Alivio szintjét. Nincs tapasztalatom egyik típussal sem. De lehet, hogy inkább a 395-öst választanám.

Tudtommal az Avid fékek nem olyan jó hírűek. Meg nem hiányozna a DOT fékfolyadék gyakori cseréje. Ráadásul sokkal jobban kell vigyázni vele, mert megmarhatja a festést, ha kifolyik.

2020. febr. 6. 09:19
 5/7 A kérdező kommentje:
És a BR-M365??? [link]
2020. febr. 6. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a régi Altus, a másik kettőnél rosszabbra számítanék. Szerintem az M395-öt venném. Esetleg nézd meg, nem árul-e valaki megkímélt M785 XT-t. Azzal nem lehet melléfogni.
2020. febr. 6. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Avidom van ~10éve semmi baja. Én azt venném.
2020. febr. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!