Ki melyiket ajánlaná a képek közül?
Figyelt kérdés
Shimano BR-M395
Shimano BL-M200
TekTro HD-M300N
Avid juyci 3
Ezek amik közül nem tudok választani.
#Hidraulilus tárcsafék
2020. febr. 5. 21:26
1/7 anonim válasza:
Valamelyik Shimano. Fékben szerintem az elterjedt márkák közül a legjobb és legkevésbé macerás. Ásványi olajos, könnyen légteleníthető. Azt viszont nem vágom csípőből, hogy melyik a jobb. Az M395 magasabb minőségű, Alivio széria, viszont kifutó. Az MT200 csóróbb, Acera, viszont új modell.
2/7 A kérdező kommentje:
Az miért baj ha kifutó?
Shimano úgy hogy ahhoz biztos hogy lesz alkatrész. Vagy betéteket nem lehet hozzá majd találni?
2020. febr. 6. 06:57
3/7 A kérdező kommentje:
De most találtam jóáron avid juicy féket is ami elég jól néz ki és nem tűnik szarnak.
2020. febr. 6. 07:16
4/7 anonim válasza:
Nem baj, hogy kifutó, csak nem tudom, hogy egy újabb Altus eléri-e a kifutó Alivio szintjét. Nincs tapasztalatom egyik típussal sem. De lehet, hogy inkább a 395-öst választanám.
Tudtommal az Avid fékek nem olyan jó hírűek. Meg nem hiányozna a DOT fékfolyadék gyakori cseréje. Ráadásul sokkal jobban kell vigyázni vele, mert megmarhatja a festést, ha kifolyik.
6/7 anonim válasza:
Az a régi Altus, a másik kettőnél rosszabbra számítanék. Szerintem az M395-öt venném. Esetleg nézd meg, nem árul-e valaki megkímélt M785 XT-t. Azzal nem lehet melléfogni.
7/7 anonim válasza:
Avidom van ~10éve semmi baja. Én azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!