Kettő közül, ki melyiket ajánlaná? Érveket is!
Sziasztok!
Tavasszal szeretnék már picit beújítani, és egy országúti bicajt venni.
Kettő között dilemmázom, sokan mondják hogy a drágább általában jobb, de nem mindig. Na de most. Itt van kettő, és véleményeket kérnék, hogy melyiket érné meg inkább megvenni. Kérlek titeket, írjatok ÉRVEKET is!
Köszönöm!
1:
2:
180 magas vagyok:)
Így már azért másabb egy hozzászólás, hogy nem les*arozva van. :) Köszönöm!
Nekem 8 éve van ilyen Whirlwind vázam, én tökéletesen elégedett vagyok. Aluk közt viszonylag nehéznek számít, de merev mint egy betonkocka, ami a 100+ kilómnál nem utolsó szempont.
A váltószett nagyon alsókategóriás, mindkettőn. A hajtókar viszont a Capriolón jobb. A váza annak is nagyon jó (nem csak aluból áll a világ), szerintem a plusz 1 kg itt lényegtelen.
Én is 180 vagyok, nekem az 58-as vázméret bevált. Amint látom, mindkettőből létezik ez a méret.
Szerintem, ha a Neuzert veszed és helyből lecseréled azt a bűn hajtókart egy olyanra, mint a Caprioloé, még mindig olcsóbban jöttél ki. tulajdonképpen ez az egyetlen alkatrész, ami a Neuzeren sokkal butább.
Bármelyiket veszed, nagyon hamar érdemes lesz felhajtani hozzá valami használt fékváltókart, a vázváltó nagyon nagy hátrány. Talán érdemes lenne egy kategóriával feljebb lépni árban és alapból fékváltókarost keresni.
Nagyon nagyon köszönöm, ezt a kifejtett értelmes választ!
Sajnos feljebb nem tudok lépni, így a kettő közül lesz 1. :)
Ment a pozitív!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!