Mi a véleményetek azokról akik régi acél outin nyomják a mai napig?
Respekt.
Ezak az emberek nem feltétlenül a tizedmásodperceket hajkurásszák.
És ezek azok az emberek, akik nagy valószínűséggel értenek is a biciklijükhöz. nem csak ráülnek és tolják neki.
Én úgy gondolom, hogy szeretik a hagyományos dolgokat. Egy aczélt is ki lehet hozni olyan könnyűre, mint egy közepes alut és annál sokkal jobb. Én is aczélon kezdtem, még mindig imádom őket, pedig már több karbonom is volt, van. Szerintem egy amatőr versenyen nem azon fog múlni, hogy hányadik helyen végez. Ha toppon van az edzettség akkor azzal is meglehet jönni az elejével. Persze nem a Csepel Maratonokra kell gondolni, de egy közepes-felső kategóriás aczél bőven megállja a helyét.
A másik meg, hogy ha nem tartja azt a legjobbnak, meg erősködik, hogy megelőzött egy karbonost, akkor egyáltalán nincs vele gond.
Az az "acél" váz általában egy CrMo.
És bizony olyanból gyártottak anno olyan botrányosan jókat, hogy némelyikért simán odaadnám az aluvázamat szőrbe csereként.
Szerintem ők biztosan nem divatból tolják, nem straváznak le minden nyeregben töltött kilométert, hanem csak szimplán szeretnek biciklizni. De azért nem mindegy, milyen acél, mert a gyári szettes favorit/csepel félverseny gyász és egy columbus slx csőszettes full duraace bringa között van különbség.
Én személy szerint az acélvázakat szebbnek látom (oké, egy alu Klein vagy karbon Colnago váz is igen mutatós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!