Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » érdemes kiadni 12ezer forintot...

érdemes kiadni 12ezer forintot egy szerszámoskészletért?

Figyelt kérdés

amikor szerelni kell a biciklit nagyon jól jönne, de azért gondolkodom rajta mert nem olcsó szerintem az a szerszámkészlet (egész biciklit szét lehet szedni vele) meg sokat szerencsére nem is kell szerelni a biciklit..

ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

2010. júl. 21. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
LOL az is jó jönne LOL
2010. júl. 21. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:
plusz a ládába van isises/négyszögtengelyes monoblokk szerszám amik jól jöhetnek mert egy ki/be szerelés a szervizbe 1500ft körülvan
2010. júl. 21. 23:28
 13/19 anonim válasza:

22:44

Nagyon el vagy tévedve, pedálhoz 15-ös villáskulcs kell, nem valami két villáskulcs közötti méret.

2010. júl. 22. 07:52
 14/19 anonim ***** válasza:
ok, akkor nem létezik pedálkulcs, csak hallucináltam..
2010. júl. 22. 09:29
 15/19 A kérdező kommentje:
LOL :D van pedálkulcs.. de az is 15 ős méretü.. sőt láttam már 16 osba is.. de villáskulcsal is le lehet szedni a pedált
2010. júl. 22. 10:42
 16/19 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy nincs pedálkulcs, hanem hogy 15-ös villáskulcs tökéletesen illik rá, a pedálkulcs is 15-ös, nem köztes méret.
2010. júl. 22. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a pedálkulcs macera olyan, mint kétféle csavarhúzó, ahol az egyiknek a fogója műanyag, a másiknak meg mondjuk gumi. Mindkettő "ugyanolyan" csavarhúzó, nem mondjuk azt rájuk, hogy gumi csavarhúzó, vagy, hogy műanyag csavarhúzó.

Vagy például ha egy meghibásodás miatt szét kell csavaroznod egy távirányítót, attól annak a csavarhúzónak nem az a neve, hogy "távirányítócsavar csavarhúzó"-->nem így veszed a boltban.

Egy hülye viszont kitalálta, hogy legyen olyan, hogy pedálkulcs. A csavaráshoz szükséges méret ugyanakkora, csak kicsit keskenyebb maga a test. Ez a szó csak arra jó, ha valahova bemész azért, hogy vegyél egy ilyet, és ott nem kell részletezni a kinézetét.

(Jelzem, hogy egy ismerősöm vett már olyan "pedálkulcsot" kerékpár szaküzletben, amelyik nem volt keskeny!)

2010. júl. 22. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:

megjött a szerszámosláda, szerintem megéri az árát, amik vannak benne:

-gumijavító szett kb. 6 folttal

-láncbontó

-hajtókarlehúzó

-pedálkulcs (15-16-17)

-nagyvilláskulcs kormánycsapágyhoz (30-32-36-40-es)

-2db kontrakulcs kerékhez

-kazettalehúzó

-monoblokkszerszám

-2,2.5,3,4,5,6 imbusz szett

-8-as imbusz hajtókarhoz

-csillagcsavarhúzó

-laposfejű csavarhúzó

-gumileszedő (3db, nem műanyag)

-svédkulcs

-régebbi középcsapágyakhoz két szerszám (nemtom mi a nevük)

-láncoskulcs

-küllőkulcs

-8-10-es villáskulcs

asszem ennyi, de lehet valamit kihagytam és az anyaga is elég kemény+merev, nem nyalódik

2010. júl. 22. 18:21
 19/19 A kérdező kommentje:
na az remek. akkor rendelek én is egyet :)
2010. júl. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!