érdemes kiadni 12ezer forintot egy szerszámoskészletért?
amikor szerelni kell a biciklit nagyon jól jönne, de azért gondolkodom rajta mert nem olcsó szerintem az a szerszámkészlet (egész biciklit szét lehet szedni vele) meg sokat szerencsére nem is kell szerelni a biciklit..
ti hogy vagytok ezzel a dologgal?
22:44
Nagyon el vagy tévedve, pedálhoz 15-ös villáskulcs kell, nem valami két villáskulcs közötti méret.
Ez a pedálkulcs macera olyan, mint kétféle csavarhúzó, ahol az egyiknek a fogója műanyag, a másiknak meg mondjuk gumi. Mindkettő "ugyanolyan" csavarhúzó, nem mondjuk azt rájuk, hogy gumi csavarhúzó, vagy, hogy műanyag csavarhúzó.
Vagy például ha egy meghibásodás miatt szét kell csavaroznod egy távirányítót, attól annak a csavarhúzónak nem az a neve, hogy "távirányítócsavar csavarhúzó"-->nem így veszed a boltban.
Egy hülye viszont kitalálta, hogy legyen olyan, hogy pedálkulcs. A csavaráshoz szükséges méret ugyanakkora, csak kicsit keskenyebb maga a test. Ez a szó csak arra jó, ha valahova bemész azért, hogy vegyél egy ilyet, és ott nem kell részletezni a kinézetét.
(Jelzem, hogy egy ismerősöm vett már olyan "pedálkulcsot" kerékpár szaküzletben, amelyik nem volt keskeny!)
megjött a szerszámosláda, szerintem megéri az árát, amik vannak benne:
-gumijavító szett kb. 6 folttal
-láncbontó
-hajtókarlehúzó
-pedálkulcs (15-16-17)
-nagyvilláskulcs kormánycsapágyhoz (30-32-36-40-es)
-2db kontrakulcs kerékhez
-kazettalehúzó
-monoblokkszerszám
-2,2.5,3,4,5,6 imbusz szett
-8-as imbusz hajtókarhoz
-csillagcsavarhúzó
-laposfejű csavarhúzó
-gumileszedő (3db, nem műanyag)
-svédkulcs
-régebbi középcsapágyakhoz két szerszám (nemtom mi a nevük)
-láncoskulcs
-küllőkulcs
-8-10-es villáskulcs
asszem ennyi, de lehet valamit kihagytam és az anyaga is elég kemény+merev, nem nyalódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!