Mountainbike -tól erősödik a hátam?
Szia!
Én biciklivel járok dolgozni, napi összesen másfél óra, mert messze lakom. Aszfalton megyek, de egy sima földút ehhez képest nem nagy különbség.
Az sajnos a tapasztalatom, hogy a hátizmaimnak semmit nem segített a biciklizés. Most heti egy óra csoportos tartásjavító tornára járok, na, azt érzem. Eddig rosszul esett a széken egyenesen ülni, most rosszul esik görbén ülni... Már csak a hasizmaimmal kéne valamit csinálni, ahhoz vagy nem ért a tanárunk, vagy nem fektet rá elég hangsúlyt, de nekem az a másik kritikus pont, ami a jó testtartást nehezíti (azon sem segít a biciklizés).
# 9!
Ha sportosan terepezel, akkor a lefeléknél igenis érezni fogod, hogy dolgozik a hátad!
Ehhez tényleg nem elég egy enyhe lejtő. Még azt is megkockáztatom, hogy jó fék szükséges ehhez, hiszen ha sokáig tart a fékút, akkor nem akar előre lendülni a tested.
Sportosan terepezek, de itthon azért nehéz komoly lejtőket találni. Teker fél órát az ember, aztán három perc alatt lent van megint. :)
Mikor kamarán ugráltam, vagy inkább próbáltam ugrálni egy egész délután, akkor éreztem, de akkor szinte mindenem fájt másnap. :) Amúgy sima lejtőzéskor nem. Igaz, én évekkel előtte kezdtem súlyzós edzést, meg azóta is megy mellette.
kamarán én olyan ordas nagyot taknyoltam mint egy hegy.
jánosra jártam inkább ugrálni a kápolnához. meg a parkba.
# 11!
Milyen messza van a munkahelyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!