Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mountainbike -tól erősödik a...

Mountainbike -tól erősödik a hátam?

Figyelt kérdés

#mountain bike #hát #háterősítő #háterősítés
2020. jan. 8. 18:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én biciklivel járok dolgozni, napi összesen másfél óra, mert messze lakom. Aszfalton megyek, de egy sima földút ehhez képest nem nagy különbség.

Az sajnos a tapasztalatom, hogy a hátizmaimnak semmit nem segített a biciklizés. Most heti egy óra csoportos tartásjavító tornára járok, na, azt érzem. Eddig rosszul esett a széken egyenesen ülni, most rosszul esik görbén ülni... Már csak a hasizmaimmal kéne valamit csinálni, ahhoz vagy nem ért a tanárunk, vagy nem fektet rá elég hangsúlyt, de nekem az a másik kritikus pont, ami a jó testtartást nehezíti (azon sem segít a biciklizés).

2020. jan. 9. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:

# 9!

Ha sportosan terepezel, akkor a lefeléknél igenis érezni fogod, hogy dolgozik a hátad!

Ehhez tényleg nem elég egy enyhe lejtő. Még azt is megkockáztatom, hogy jó fék szükséges ehhez, hiszen ha sokáig tart a fékút, akkor nem akar előre lendülni a tested.

2020. jan. 9. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sportosan terepezek, de itthon azért nehéz komoly lejtőket találni. Teker fél órát az ember, aztán három perc alatt lent van megint. :)

Mikor kamarán ugráltam, vagy inkább próbáltam ugrálni egy egész délután, akkor éreztem, de akkor szinte mindenem fájt másnap. :) Amúgy sima lejtőzéskor nem. Igaz, én évekkel előtte kezdtem súlyzós edzést, meg azóta is megy mellette.

2020. jan. 9. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:

kamarán én olyan ordas nagyot taknyoltam mint egy hegy.

jánosra jártam inkább ugrálni a kápolnához. meg a parkba.

2020. jan. 24. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:

# 11!

Milyen messza van a munkahelyed?

2020. jan. 25. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!