BTwin Riverside 500 kerékpárról mi a véleményetek?
főleg azoktól szeretnék választ, akiknek ilyen bicójuk van
olvastam hogy váltás, tárcsafékek nem túl jó..valóban így van?
Alapból a dechatlonos kerékpárok nem jók. Kerékpárt a kerékpárboltból.
Áruházból ilyet nem veszünk.
jobban járok ha kicsit többet rászánok és ezt veszem?
A Merida taiwani. Ott gyártják a legtöbb nagy márka vázait is. A Specialized 49%-a is a Meridáé. Nem kis márka, és nem is gagyi, bár nyilván a belépő modelljeivel senki nem fog versenyeket nyerni.
A Decathlon bringái a közepes belépő kategóriában (150-200ezer Ft) nem tűnnek rossznak, bár nem volt alkalmam kipróbálni őket. Bár ezek a Tektro/Promax hidrós tárcsák, Microshift váltók nem tudom, mennyire megbízhatók. Én úgy vagyok vele, hogy Shimano, abból is inkább Alivio és attól felfelé. Abból nagy baj nem lehet, csak azt nem 100-150 körül adják.
köcce válaszokat
végül a fentebb linkelt merida bicó tárcsafékes változatát vettem
lehet hogy a gyártás a távol keleten megy, de úgy tudom eredetileg német cucc a merida
Nem, a merida mindig is tajvani volt, de van német leányvállalata. A vázzal nem lesz gondod, az alkatrészek meg beszállítóktól jönnek, mint a többi márkánál is.
Én azt tapasztaltam, hogy nem könnyű, de tartós bringák a Meridák. Mázsa felett vagyok, 9 évig nyúztam a crossway trekkingem, és csak kopó dolgokat cseréltem. Igaz, az már akkor 225000 Ft volt, most 300k felett kapsz hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!