Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BTwin Riverside 500 kerékpárró...

BTwin Riverside 500 kerékpárról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

főleg azoktól szeretnék választ, akiknek ilyen bicójuk van

olvastam hogy váltás, tárcsafékek nem túl jó..valóban így van?

2019. nov. 25. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Alapból a dechatlonos kerékpárok nem jók. Kerékpárt a kerékpárboltból.

Áruházból ilyet nem veszünk.

2019. nov. 25. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A decathlonos biciklik igenis jók, főleg ár-érték arányban. Ennek a gépnek is teljesen jó a felszereltsége, más gyártó ennyiért csak normál féket ad például, nem tárcsaféket. A váz meg ugyanabban a gyárban készült, mint a "neves" gyártóké, mert egy helyen gyártják az összes kommersz alu vázat Taiwanon.
2019. nov. 25. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ennyiért újan nem fogsz normális bringát kapni. A 900-as változata talán már megvehető. A legjobb valóban kerékpárboltban venni, és kicsit nagyobb összeget rá szánni. Persze attól is függ, hogy milyen célra kell, és mekkorák az igények.
2019. nov. 25. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:

jobban járok ha kicsit többet rászánok és ezt veszem?

[link]

2019. nov. 26. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem jók.
2019. nov. 26. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Merida alapból thaiföldi , ez a 150 ezres bringa alap mindenből meg gagyi promax vfèk . Amíg a 900 olcsóbb és jobb és tárcsás .
2019. dec. 2. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A Merida taiwani. Ott gyártják a legtöbb nagy márka vázait is. A Specialized 49%-a is a Meridáé. Nem kis márka, és nem is gagyi, bár nyilván a belépő modelljeivel senki nem fog versenyeket nyerni.

A Decathlon bringái a közepes belépő kategóriában (150-200ezer Ft) nem tűnnek rossznak, bár nem volt alkalmam kipróbálni őket. Bár ezek a Tektro/Promax hidrós tárcsák, Microshift váltók nem tudom, mennyire megbízhatók. Én úgy vagyok vele, hogy Shimano, abból is inkább Alivio és attól felfelé. Abból nagy baj nem lehet, csak azt nem 100-150 körül adják.

2019. dec. 2. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:

köcce válaszokat

végül a fentebb linkelt merida bicó tárcsafékes változatát vettem

lehet hogy a gyártás a távol keleten megy, de úgy tudom eredetileg német cucc a merida

2019. dec. 7. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a merida mindig is tajvani volt, de van német leányvállalata. A vázzal nem lesz gondod, az alkatrészek meg beszállítóktól jönnek, mint a többi márkánál is.

Én azt tapasztaltam, hogy nem könnyű, de tartós bringák a Meridák. Mázsa felett vagyok, 9 évig nyúztam a crossway trekkingem, és csak kopó dolgokat cseréltem. Igaz, az már akkor 225000 Ft volt, most 300k felett kapsz hasonlót.

2019. dec. 7. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!