Erről a kerékpárról mi a véleményetek?
Amikor én kerékpárt vettem, az utolsó 3 között volt ez is, illetve ennek a férfi változata (úgy utolsó, hogy a többit már kiszórtam, tehát ezek közül választottam végül).
Nem ez lett végül a befutó, mert elmentem személyesen kipróbálni mindhármat, és volt olyan, aminek a geometriája nekem kényelmesebb volt.
Szerintem mindenképpen próbáld ki, és ha kényelmes neked, szabadidős biciklizésre ez egy teljesen jó bicikli. Azt ne várd, hogy komolyabb terepen fogsz vele mászkálni. De túrára, kerékpárútra, száraz (!), nem mély homokos (!) erdei földutakra, nem túl köves és meredek ösvényekre OK.
aszfalt és salak az elsődleges cél. Max erdei agyagos földút (Gemenc, de nem eső után :D).
Szóval akkor ez egy jónak mondható bicikli?
Kezdek elveszni a kínálatban. Van 3-4 gyártó, akinél nézelődök, de sajnos kipróbálni nemigen van lehetőségem.
Annyira kipróbálni, hogy felülsz rá benn a boltban, szerintem bárhol lehet, ahol van belőle... nekem legalábbis megengedték. Nyilván nem viheted ki az utcára, hogy menj vele pár kilométert (pedig az lenne az igazi), de nekem az is sokat segített, hogy ott benn felülhettem rá.
Salakról nem tudok nyilatkozni, murvás és gyöngykavicsos úton mentem vele, hát, azért vigyázni kell... aszfalton pompás, nagyon gyors és kényelmes az enyém, a sarat nem annyira szereti, bár volt, hogy nyári zivatarban/utána kilométereket mentem vele 10-15 cm mély vízben, azt se láttam, mi van előttem-alattam, de a kerékpár nagyon jól bírta.
Mélyebb homokban kínszenvedés.
ebben az árszegmensben szinte teljes nyugalommal választhatod azt, amelyik a leginkább szimpatikus neked. ahhoz már elég drága, hogy igen kevés átverős modellel fuss össze, ahhoz viszont elég olcsó, hogy érdemi alkatrészt, minőséget, fejlesztést nem találsz meg egyik gyártmányon sem.
a gyártó ennél pl. a váz formatervét, anyagot, minőségbiztosítást és a kellékeket választja ki, azért felelős. DE EBBŐL UTOLSÓ a kellékek/komponensek kiválasztása - mivel az alkatrész gyárak legolcsóbb cuccai közül tud csak csipegetni neked. igyekeznek persze a saját márkás dolgaikat (pl. felni, kormány) ráerőltetni, ami nem feltétlen rossz, ha rossz lesz, úgyis őket szidod majd :)
szóval ha tetszik, ezt nyugodtan vedd meg (csak tudd, milyen méret kell, látatlanban..) utána minden olyat, amit szeretnél, magadra szabhatsz (pl. megfelelő terepviszonyhoz megfelelő gumit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!