2/9 A kérdező kommentje:
Indokkal.
2019. szept. 25. 18:29
3/9 anonim válasza:
Áruházból nem veszünk kerékpárt, ilyen egyszerű. Plusz ezen semmi nem felel meg a kor kívánalmainak.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem fog szétesni alattam?
2019. szept. 25. 18:57
5/9 anonim válasza:
Nem, már csak a szűk áttétel tartomány miatt sem. Ráadásul azt a kevés fokozatot sem a fékkaron tudod váltani, fogást kell váltani hozzá. Országútira kell az első váltó. Olcsón használtat kell venni, ha jó bringát akarsz. Sajnos 200 felett kezdődnek újan az értelmesebb bringák.
6/9 anonim válasza:
Így van. 200 -tól érdemes nézelődni, az a belépők kategória.
7/9 anonim válasza:
8/9 Wadmalac válasza:
Hát ezt én inkább gravelnek nevezném, nem országútinak.
De abből is elég alja.
A kormánynyakon lévő váltókar egy vicc, utoljára a nyolcvanas években volt ez "menő".
Ezerszer inkább ez, bár nekem böki a szemem a tripla hajtókar. Kezdőként viszont hegyen jól jöhet a mókuskerék áttétel.
9/9 anonim válasza:
Nem való tripla országútira! Nem tudom ki találta ki, hogy triplát szereljenek outira de tuti nem volt százas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!