Érdemes belekezdeni az országúti bringázásba akkor ha csak 120 ezret tudok rászánni?
Ennyim van rá.
Ennyiért valóban csak ipari hulladék van ami széthullik alattam, meg nyekereg meg nem vált rendesen meg vacak? Ennyiért tényleg csak olyan van amivel max a tápos zsákot lehet hazatolni a gazdaboltból?
Felejtsem el ezt a sportot? Menjek futni? Azt ennyiből már talán el lehet kezdeni...
Hm. Országútim évente max. 40-50 rugó fenntartási költséget jelent kopóalkatrészek miatt.
Annyiban egy jó futócipő is benne van.
Viszont ott nem kell előtte megvenni a bringát, csak a "kopóalkatrészt". :D
Tök igaz, ha visszagondolok az aktívabban országútizott évre, akkor ott megvolt az 50e éves költség, de akkor már ultegrás conti GP-s plafonnal.
Mondjuk ha visszagondolok az aktívabban futott évre, ott 6 hónap alatt gyalultam le a cipőt.
Nekem ez alapján szubjektíve ugyan, de drágább volt a futás hobbi fenntartása, mint a kerékpárosé.
Hát én még busz után se futok, erre találták ki a bringát. :D
Amíg versenyeztem ,erőnlétinek mellette akkor is súlyzó meg úszás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!