Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Érdemes belekezdeni az országú...

Érdemes belekezdeni az országúti bringázásba akkor ha csak 120 ezret tudok rászánni?

Figyelt kérdés

Ennyim van rá.

Ennyiért valóban csak ipari hulladék van ami széthullik alattam, meg nyekereg meg nem vált rendesen meg vacak? Ennyiért tényleg csak olyan van amivel max a tápos zsákot lehet hazatolni a gazdaboltból?

Felejtsem el ezt a sportot? Menjek futni? Azt ennyiből már talán el lehet kezdeni...

2019. szept. 24. 06:59
1 2 3
 21/27 szlory ***** válasza:
Futó cipőt cserélni kell, km és használati idő függvényében. Nem csak a talpa kopik, hanem a “felfüggesztés” is, a talp szerkezete. Utana nem tart boltozatot rendszeren, nem csillapít ütést rendesen.. Ez általában maximum 1-2 év, használatától függően kevesebb. Persze észrevenni későn fogod, amikor már javítani kellene rajtad. Szóval ha futás, azt is lehet okosan, meg marharépa módon, szóval óvatosan.
2019. szept. 26. 07:17
 22/27 Wadmalac ***** válasza:
Hát izé, országútizás mellé nem árt egyéb erőnléti edzés, például futás sem, szóval szerintem ha a bringát keményen akarod nyomni, amellé is fogsz futócipőt venni.
2019. szept. 26. 08:07
 23/27 A kérdező kommentje:
Cserélni kell ki gondolta volna. Bringára neg gumit kell venni. Egy normális külső 10 ezer darabja. Aztán lánc+sor csere az is kb 40.
2019. szept. 27. 06:27
 24/27 Wadmalac ***** válasza:

Hm. Országútim évente max. 40-50 rugó fenntartási költséget jelent kopóalkatrészek miatt.

Annyiban egy jó futócipő is benne van.

Viszont ott nem kell előtte megvenni a bringát, csak a "kopóalkatrészt". :D

2019. szept. 27. 08:05
 25/27 szlory ***** válasza:

Tök igaz, ha visszagondolok az aktívabban országútizott évre, akkor ott megvolt az 50e éves költség, de akkor már ultegrás conti GP-s plafonnal.

Mondjuk ha visszagondolok az aktívabban futott évre, ott 6 hónap alatt gyalultam le a cipőt.

Nekem ez alapján szubjektíve ugyan, de drágább volt a futás hobbi fenntartása, mint a kerékpárosé.

2019. szept. 27. 11:10
 26/27 Wadmalac ***** válasza:

Hát én még busz után se futok, erre találták ki a bringát. :D

Amíg versenyeztem ,erőnlétinek mellette akkor is súlyzó meg úszás volt.

2019. szept. 27. 11:22
 27/27 szlory ***** válasza:
100%
"Aki 30 métert saját lábon tesz meg az csavargó" - Hadházi László ;)
2019. szept. 30. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!