Országúti bicaj esetén az előre eső felsőcsőnek milyen előnye, hátránya van?
Használt országútit szeretnék venni és találtam is jókat viszont ilyen vázzal rendelkeznek. Nem tudom hogy ez gond-e vagy nem.
Köszi a segítséget!
Semmilyen. Egy régi idejétmult geometriai megoldás ami a "belenő" elvet követte.
belenő: a gyerek megkapja a felnőtt bringát amit alig tud hajtani de majd ha megnő jólesz neki.
Hiány gazdaságban kényszermegoldás.
Egyet sem találtam, aminek előre felé csökken a felső cső magassága. Maximum vízszinteseket találtam.
Tudnál linkelni egyet?
Huh nagyon régi bringák lehetnek,nagyon régen láttam 1-2ilyet. Mintha pálya bringák lettek volna. És acélból?
Én nem bíznék bennük,nem mert rossz az acél,csak az idő megeszi.
Gondolom időfutam-váz.
A régebbi időfutam kormányok kicsit magasabb építésűek voltak, olyankor jól jött az alacsony testhelyzethez, ha a kormánycsapágy teteje lejjebb van.
A mai időfutam kormányok már nem országúti kormányra ráépített könyöklős förmedvények, itt már nincs szükség lejjebb eresztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!