Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti bicaj esetén az...

Országúti bicaj esetén az előre eső felsőcsőnek milyen előnye, hátránya van?

Figyelt kérdés

Használt országútit szeretnék venni és találtam is jókat viszont ilyen vázzal rendelkeznek. Nem tudom hogy ez gond-e vagy nem.

Köszi a segítséget!

2019. szept. 10. 20:08
 1/6 szlory ***** válasza:
Micsoda? Képet mutatsz, egyszerűbb, mintha megpróbálod pontosan elmagyarázni. :D
2019. szept. 11. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmilyen. Egy régi idejétmult geometriai megoldás ami a "belenő" elvet követte.

belenő: a gyerek megkapja a felnőtt bringát amit alig tud hajtani de majd ha megnő jólesz neki.

Hiány gazdaságban kényszermegoldás.

2019. szept. 11. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyet sem találtam, aminek előre felé csökken a felső cső magassága. Maximum vízszinteseket találtam.

Tudnál linkelni egyet?

2019. szept. 11. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Huh nagyon régi bringák lehetnek,nagyon régen láttam 1-2ilyet. Mintha pálya bringák lettek volna. És acélból?

Én nem bíznék bennük,nem mert rossz az acél,csak az idő megeszi.

2019. szept. 12. 10:52
 5/6 IronYpetya ***** válasza:
Nem meri belinkelni. Ez kész. :D
2019. szept. 12. 11:54
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Gondolom időfutam-váz.

A régebbi időfutam kormányok kicsit magasabb építésűek voltak, olyankor jól jött az alacsony testhelyzethez, ha a kormánycsapágy teteje lejjebb van.

A mai időfutam kormányok már nem országúti kormányra ráépített könyöklős förmedvények, itt már nincs szükség lejjebb eresztésre.

2019. szept. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!