Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért balfszoznak le, amiért...

Miért balfszoznak le, amiért elestem?

Figyelt kérdés
Egy ugratót akartam beugorni a montimmal, de sajnos sikerült elesnem, mert kicsi volt a sebességem. Ezt az egyik haverom pont vette fel videóra, mert megkértem rá. (Másodszorra sikerült, az is fel lett véve.) Pár ismerősömnek megmutattam a sikeres videót, aztán viccből az esőset is, aztán egyből elkezdtek röhögni, meg hogy hogyan lehetek ilyen balfsz, hogy elesek egy ilyen kicsi ugratón (kb. 50 centi magas az eldobó, de hát nem az eldobó magasságával párhuzamosan fogsz repülni, hanem magasabban) meg olyanokat mondtak, hogy ők ezt csukott szemmel megcsinálnák (úgy, hogy szerintem életükben nem ültek biciklin, össztelóson meg főleg). Bár lehet ennek az az oka, hogy kamerán egy 35 fokos sziklás lejtő is kb. egy aszfaltútnak tűnik. De most komolyan, miért kell ilyeneket mondani, mikor fogalmuk sincs az egészről, meg fel se tudják fogni, hogy ez esésekkel jár? Szerintem ők megpróbálni se merték volna, nem hogy esés után másodszorra beadni.
2019. szept. 3. 22:21
 1/6 anonim válasza:
100%
Tudod, a fiatalok körében szokás a szájkarate és verbális fhaszméregetés, valamint ezek árnyalatainak kifejezése. Főleg, ha van kivetnivaló abban, amit a másik csinál. Nyugi, ők is tudják, hogy nekik se menne tökéletesen. Csak te estél, téged csesztetnek :)
2019. szept. 3. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Húzd ki a karót a seggedből és vedd a poént, vágj vissza.
2019. szept. 3. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat bringázol, akkor megszokod ezeket. Maratonon volt már olyan, hogy a kiránduló család megállt szájtátva, még hallottam is, hogy "itt nem megy fel". Aztán felmentem, mintha zsinóron húztak volna. A tini gyerek már monda is, hogy ő is fel tudna ott tekerni. Jót szórakoztam. :)
2019. szept. 4. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy látszik betalált, ha itt picsogsz róla.
2019. szept. 5. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ilyen balfsz kérdést felttenni?

Na aki nemtud bringazni az ma magyarorszàgon a bringázashoz ért a legjobban. Meg mindenhez amihez semmiköze. Gondolom még fiatalok vagytok. Felkellet volna venni a ritmust nem besértődni mint valami kiscsaj és vissza szúrni.

Pl:azóta beugrottam úgy hogy közben anyádat du@#$tam,csak arrol nincs video mert úriember vagyok.

2019. szept. 5. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

" De most komolyan, miért kell ilyeneket mondani, mikor fogalmuk sincs az egészről"

Mert fogalmuk sincs az egészről. Mégis mi alapján tudnák megítélni a teljesítményedet, ha egyszer nem értenek hozzá? Ők azt látták, elbuktál ----> béna vagy, mert hibáztál, kész. Annak a véleményével, tanácsaival foglalkozz, aki ért hozzá.

2019. szept. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!