Nem tudom leszedni a kazettás fogaskoszorút mit tegyek?
Szóval történet a következő vettem új gumi köpenyeket és belsőket az országutimra. És kicsit túl szórósnak találtam a hátsó agyat az elsőhőz képest. Gondoltam és mivel már 2500km felett jár a bicó gondoltam átzsírozom.
———
Lényeg, hogy nekem nem volt csak racsni leszedőm, nem tudtam, hogy ezt máshogy kell, mint a menetest.
És gondoltam jó oké akkor csak ki csavarom a Kontrázott csavart és kész... aha persze. És szépen lazult és a racsnit le kell szednem, hogy beállítsam.
Ekkor követtem el azt a hibát, hogy lazítás helyett meghúztam a satúban 🤦♂️
A kerékkel együtt, mire készítettem egy célszerszámot ostort addigra már fater és én próbálkoztunk de nem bírtuk leszedni.
nagyobb nyomatékkal, erő szorozva erőkar.
Mivel se te se fater nem vagytok jó erőben :D toldjátok meg az erőkart, a kazettaleszedőt, valami csövet a szerszám nyelére aztán hajrá.
Más nem akkor szerviz, ott jó erőben szoktak lenni vittem már emiatt én is szervizbe :)
Láncos kulcsot csináltam már az is hajlott, Fater és én alattam.
Ne aggódj jó erőben voltunk. De már a felni is ilyen erő mellett csoda, hogy egyben van m😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!