Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem tudom leszedni a kazettás...

Nem tudom leszedni a kazettás fogaskoszorút mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval történet a következő vettem új gumi köpenyeket és belsőket az országutimra. És kicsit túl szórósnak találtam a hátsó agyat az elsőhőz képest. Gondoltam és mivel már 2500km felett jár a bicó gondoltam átzsírozom.

———

Lényeg, hogy nekem nem volt csak racsni leszedőm, nem tudtam, hogy ezt máshogy kell, mint a menetest.

És gondoltam jó oké akkor csak ki csavarom a Kontrázott csavart és kész... aha persze. És szépen lazult és a racsnit le kell szednem, hogy beállítsam.

Ekkor követtem el azt a hibát, hogy lazítás helyett meghúztam a satúban 🤦‍♂️

A kerékkel együtt, mire készítettem egy célszerszámot ostort addigra már fater és én próbálkoztunk de nem bírtuk leszedni.

2019. szept. 1. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

nagyobb nyomatékkal, erő szorozva erőkar.

Mivel se te se fater nem vagytok jó erőben :D toldjátok meg az erőkart, a kazettaleszedőt, valami csövet a szerszám nyelére aztán hajrá.

Más nem akkor szerviz, ott jó erőben szoktak lenni vittem már emiatt én is szervizbe :)

2019. szept. 1. 21:07
 2/3 tothp ***** válasza:
Meg kell hozzá egy láncoskulcs, amivel ellentartasz a leszedőnek. Egyébként csak a racsnit forgatod körbe-körbe
2019. szept. 1. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Láncos kulcsot csináltam már az is hajlott, Fater és én alattam.

Ne aggódj jó erőben voltunk. De már a felni is ilyen erő mellett csoda, hogy egyben van m😐

2019. szept. 2. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!