Milyen biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
Naponta biciklizek az irodába (az max. 2 km), illetve pár naponta tekerek át a szomszéd városba, ami 8 km-re van.
Van bicikliút, de városon belül sok a padka, és nemcsak aszfalton megyek, hanem kicsit murván, földúton is.
Nem tudom, milyen típust vegyek, eddig egy mountain bike-ot használtam, amit még gyerekkoromban kaptam a szüleimtől, de kezd szétesni.
2019. aug. 21. 10:23
1/6 anonim válasza:
Cross/Trekking való arra, amire te használni akarod. Padkánál azért óvatosan vele.
2/6 A kérdező kommentje:
trekkingre gondoltam, csak féltem a padkáktól.
és max. 90-et szánnék rá.
2019. aug. 22. 08:57
4/6 anonim válasza:
A mtb felesleges.
neked treking kell,vagy cross.
5/6 anonim válasza:
Gondold át, hogy ezen a 2 km-en kívül akarsz-e még valamit csinálni a biciklivel. Ha el tudod képzelni, hogy elindulnál hosszabb, 50-100km-es túrákra, akkor trekking vagy cross. Ha erdőben hegyet másznál vele, akkor monti. 2-8 km-t mindkettővel lehet menni, de montival nagyon rossz 50 km-t túrázni, trekking meg tönkremegy egy erdőben.
6/6 anonim válasza:
Végsösoron mtb is jó lehet megfelelő gumikkal.
Igazán ballonos gumit csak a mountik tudnak fogadni. És ha több garniturád van,akkor a gép használata is többféle lehet ahogy az előző is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!