Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen árban vannak most az...

Milyen árban vannak most az olcsóbb biciklik?

Figyelt kérdés
Két boltban is voltam és újonnan 80e huftól kezdődtek alsó hangon és ezek még elég gagyinak tűntek. Drága boltokat néztem vagy ennyire elszaladtak az árak?
2019. aug. 15. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szaladtak el az arak, a forint nem er semmit a tobbi valutahoz kepest (se). 80-ert tenyleg eleg alja bringakat kapsz, persze nagyban fugg attol, hogy mire kell es mennyire akarsz 'markasat'. Van bringa 60e-ert is, meg 960e-ert is.
2019. aug. 15. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem agyváltóval, kosárral, mindenel együtt 80ezerért.

[link]

Nem érzem legaljának

2019. aug. 15. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol veszed.

TESZKÓban már 30 ezerért is kapsz TESZKÓ gazdaságos kerékpárt - de az annyit is ér. A teleszkóp kibír max. 1 hónapot, szerencsés esetben. A lánckerékkel, fékekkel, kerekekkel még ennél is rosszabb a helyzet.

Márkaboltban már drágábbak, ott 80-90 ezer környékén kezdődnek, cserébe viszont megbízhatóak, feleannyi baj nincs velük, és hosszú távon akár strapabíróak is lehetnek. Nekem eddig mindhárom kerékpárom ilyen volt - az első a "Derelict", a második a "Revenge", a mostani a "Hajnali Szél" nevet kapta. Sok-sok ezer kilométert teszek meg velük évente, akár több százezret is, és remekül bírták. A Hajnali Szél másfél évig úgy ment konkrétan, hogy kettőbe volt törve a hátsó kerék tengelye...és még így is remekül haladt, mert olyan kiválóan volt összeszerelve. Miután a kerekeit is lecseréltem defektvédelmes külsőre, azóta kb. semmi problémám nincs vele. Évente elviszem a szervizbe, max. 10 ezret költök rá (ide értendőek a lámpaelemek is), és megy mint a parancsolat :)

Nyilván a 2-3 milliós kerékpárok jobbak, viszont amíg ez ilyen kiválóan teljesít, nem látom okát, hogy jaszkarizásból 2 milliót költsek egy másikra, csak mert az valamiben jobb.

2019. aug. 15. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen áron vannak a bringák. De ha jól emlékszem, 20 éve 18ezerért vették nekem a szüleim az első mountain bikeom, ami amúgy nem volt semmi extra, acél váz, 18 sebességes alap shimano váltás, és kész.

Szóval a jó bringák igazából soha nem voltak olcsók. Ha én most egy bosszúságoktól mentes, megbízható, új bringát akarnék venni, akkor valahol 200000 Ft körül kezdeném a keresést.

2019. aug. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!