Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Könyebben lyukad a sima...

Könyebben lyukad a sima kerékpárkülső mint a rücskösebb terepre való? Betonút

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 18:21
 1/5 A kérdező kommentje:
+ sóderes részeken mikor lukad konnyebben? Ha keményee van fujva teljesen vagy puhabbra? (Bárt nem tudok mondani sajna)
2019. aug. 12. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Mamár nincs ilyen különbség a jobb gyártók tesznek valami védelmet a gumiba.

Amúgy a kemény gumi valamivel jobb. Pl:nincs felütéses defekt.

Ez soderre is igaz.

Ui: van olyan gumit amit brutáll módon felkell pumpálni és akkor lesz a leghatékonyabb állitolag az üvegszilánkokon is simán átlehet vele tekerni.

2019. aug. 12. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha feltételezzük, hogy más tekintetben egyforma a gumi, akkor a bütykös lyukad nehezebben, mert a vékony részen nem éri az utat, a bütyöknél pedig jó vastag. De ennél ez sokkal összetettebb kérdés. Ha nem akarsz szinte soha defektet kapni, akkor jó defektvédelemmel ellátott gumit kell venned, ami drága és nehéz. Vagy raksz a belsőbe defektgátló folyadékot, és a szúrt defektekről meg is feledkezhetsz.
2019. aug. 12. 22:54
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
10 éve nem ismerem a defektet...nem bütykös gumi (Conti Contact ill. SportContact). Előtte ugyanazon helyeken volt defektem montival -szóval ilyen tekintetben a bütykös vagy slick gumi nem mérvadó.
2019. aug. 13. 12:33
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

Minimum 8 éve nem volt defektem a Conti GP4000 II gumikkal.

Vagy mázlista vagyok, vagy ez jó. Pedig negatív mintás slick.

A montival volt 3 év alatt 4 defekt.

De mondjuk terepen, ilyen-olyan kivédhetetlen döfködő bigyókkal.

Például ez az aljas izé.

[link]

2019. aug. 14. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!