Milyen változtatásokat javasoltok, hogy a lehető leggyorsabban tudjak tekerni betonúton ezzel a bringával?
2019. aug. 6. 10:32
1/13 anonim válasza:
A bütykös gumikat kapásból lecserélném valami simábbra. A teleszkópvillát merevre, meg persze majdnem mindent ki lehetne cserélni rajt. Ha mostantól sokszor és sokáig aszfalton mégy, és csak ott, akkor szerintem ezt add el, és vegyél egy országútit.
2/13 A kérdező kommentje:
1# dehogy adom el! Most vettem. Es nem árt ha néha kitudok vele menni földútra is. Ezért kérdeztem úgy hogy ebből a bringából akarom kihozni a leggyorsabb énjét
2019. aug. 6. 11:32
3/13 A kérdező kommentje:
Amiért nem országutit vettem az meg az ut minosege amin megyek vele. Nem épp egy sík beton. Nagyon hepehupás
2019. aug. 6. 11:34
4/13 anonim válasza:
Ezzel soha nem fogsz gyorsan menni. Kivéve ha a 25km/h gyorsnak számít nálad.
Vegyél egy országútit!
5/13 anonim válasza:
Tekerj havi 1000 km-t, attól gyorsaulni fogsz.
6/13 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem miért nehéz értelmezni egy kérdést -.-
Nyilván nem verseny tempóra gondoltam
2019. aug. 6. 12:31
7/13 anonim válasza:
Tényleg az a leghatékonyabb módja a gyorsabb haladásnak, ha megerősödsz. Ehhez pedig tekerni kell. Ha nulláról indulsz, akkor, először havi 300 km is fejleszteni fog, de egy két hónap alatt el kellene érni az 500 km-t.
A magas kormány nagy légellenállást okoz. Fordítsd meg a stucnit, ha csak aszfalton mész.
Kellene egy patentpedál és egy hozzá való cipő. Ha megtanulod használni, legalább 10-15%-ot gyorsulsz tőle.
Tedd fel a Strava appot. Használd, érteni fogod, hogy miért, hogyan motivál.
8/13 A kérdező kommentje:
7# koszonom szepen! A kommentarom amugy nem is hozzad szolt hanem a bringavcseres alacsony szazalékúhoz
2019. aug. 6. 17:56
9/13 anonim válasza:
Pedig az lenne a leghasznosabb. Ennél a tragacsnál egy régi acél outi is milliárdszor jobb.
10/13 A kérdező kommentje:
De nem fogod fel hogy EBBOL szeretném kihozni a macimumot?! Én nem tudom,héberul beszéljek hogy megérts hogy nem versenytempozni szeretnék vele? És nyilvan nem véletlen cross treckkinget vettem mert a gyorsasag mellett sok mást is figyelembe kellett vennem
2019. aug. 6. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!