Nagyon félek ha gyorsan megyek, hogy kiesik a kerekem. Realis felelem ez?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori baleset?2019. júl. 27. 14:58
1/6 anonim válasza:
Én még az iskolában jártam úgy, hogy a földes úton mindig faroltam, és femvertem a port. Egyszer aztán megint farolni akartam, de a barátaim megcserélték a fékeimet, és lerepülten a bicikliről. Mindkét csuklóm eltört. Sose lehetsz elég elővigyázatos. Ne menj gyorsan soha.
2/6 A kérdező kommentje:
1# ne haragudj de ettol nem lettem okosabb
2019. júl. 27. 15:21
3/6 anonim válasza:
Nem reális. Megfelelő erővel legyen meghúzva és kész.
4/6 anonim válasza:
Egy hibàtlan jól karbantartott bringán gyakorlatilag nulla.
#1 feljelentetted a "barátaid" ?
Csak mert ez így akár maradandó károsodàst okozó testisértés is lehetett volna.
Nem csak 8napon túlgyógyuló.
5/6 anonim válasza:
Először fel akartam, de aztán elmagyarázták, hogy így volt igazságos, miért vertem fel előttük a port? Mindig belement a szemükbe, ezért összecserélték a fékeket, hogy ne verjem a port. Azt nem akarták, hogy eltörjem a kezem, de szerintük megérdemeltem. Szóval nem jelentettem fel senkit.
6/6 anonim válasza:
A hátsó kerék nem tud kiesni, mert a lánc is tartja.
Az első keréknél a villa mindig úgy van kialakítva, hogy nem eshet ki. Ha kilazítod a gyoszárat, a kerék nem tud kiesni, csak ha sokat tekersz még rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!