Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki vadkempingezett már a...

Valaki vadkempingezett már a bükk-ben?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem lehet mert természetvédelmi terület, viszont ennek ellenére olvastam már pár emberről aki ott aludt.

Tud valaki tanacsot adni? Hol érdemes a sátornak helyet keresni, hogy ne legyen belőle baj?

2019. jún. 6. 11:26
 1/1 anonim válasza:

Turista térképen nézegess olyan tisztásokat (első sorban a Bükk-fennsíkon, itt sok van), amelyek megközelíthetőek, ugyanakkor nem közvetlenül a túraútvonalak mellett vannak. Itt az erdő szélén célszerű sátrat verni, nem jól látható helyen. Ha hétköznap mész kisebb az esélye, hogy megtalálnak, vagy rád hívnak valakit. Ha mellőzöd a tűzgyújtást és természetesen a szemetelést (ha oda lehet vinni vissza is! :)) akkor nem lesz gond szerintem. Utóbbi dolgokat, valamint az erdő csendjének tiszteletben tartását viszont a természet, mások és saját magad érdekében is vedd komolyan!

Ezeket betartod, szerintem nem lesz baj.

2019. júl. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!