Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kravmagából mennyi idő eljutni...

Kravmagából mennyi idő eljutni egy jó szintre?

Figyelt kérdés
Gyakran belémkötnek ezért elhatároztam hogy elkezdek önvédelmet tanulni. Érdekelne hogy hány hónap-év mire a kravmaga meghozza a hatását?
2019. máj. 19. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Kravból önmagában , úgy hogy érjen is valamit ? Több száz év , és még így is elmarad egy küzdősportolótól , aki megtanul normálisan ütni , rúgni
2019. máj. 19. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Évek. De járj el mellette valami küzdősportra is(box,thai-box), mert akkor lesz igazán hatásos.
2019. máj. 19. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Idetévedt egy kósza kravos és bedurcizott ( nem rád értem 62% -os kommentelő ) ? :D

Sajna az az igazság hogy a krav maga mágikus késhárításai , lassított felvételt is megszégyenítő gyakorlatai a valóságban semmit sem érnek . Igaz van benne lehetőség , de önmagában akkor sem ér semmit . Sőt tovább megyek . Ha önvédelmi rendszer , akkor inkább defendo , azon legalább sparringolnak is és megtanítanak verekedni . Míg a kravon nem . Elmagyarázzák hogy x vagy y esetben mi lenne a lehető legjobb számodra , de sajna azt elfelejtik , hogy van mikor ütni kell , vagy mit tégy akkor ha már megütöttek .

Összegezve : A krav csak kiegészítésnek éri meg (ha nincs defendo ) más küzdősport mellé .

2019. máj. 19. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem én pontoztalak le. :)

Sokan ebbe a hibába esnek bele,hogy azt hiszik 1-2 év krav maga után bárkit le tudnak fegyverezni,ártalmatlanítani. Pedig nem. Önmagában maximum a 15. sörénél tartó kocsma királya ellen biztos a győzelem. Kell mellé küzdősport(ha lehet NE wing tsun) különben vajmi keveset ér egy boxos rétinéger ellen.

2019. máj. 19. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem te voltál 4-es ezért is mondtam hody nem rád értem 😁
2019. máj. 19. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokkal praktikusabb és hatásosabb ha veszel könnygázt.
2019. máj. 20. 02:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább escrima ott meg tanítanak jól verekedni. És amúgy is jobb a rendszere mint a kravnak, azt nem is muszály keverni semmivel. De éppen kick box,thai box vagy sandára el mehetsz , hogy élessísd a gyakorlatokat!
2019. máj. 20. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!