Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ennek az MMA edzőteremnek hol...

Ennek az MMA edzőteremnek hol található a fő szövetség amihez tartozik?

Figyelt kérdés

Békéscsabán az East Warriors nevű edzőteremről van szó ahol MMA edzéseket tartanak, de van kempo és más is ott, ez az egy MMA edzőterem van Békéscsabán és nagyon közismert, mindenki ismeri ,de nem csak Békéscsaba hanem máshonnan is, mert Kiss Károly aki közismert az edző és a flubnak a tulajdonosa és sokat lehet tévében is látni.

Ez az MMA club biztos tartozik valami Magyar MMA szövetséghez,tuti mert nem kis edzőklub hanem nagy,ráadásul ez az egy ilyen van Békéscsabán,nem úgy mint pl. karate,hogy több is van.

Kérdésem: Ez az East Warriors MMA club hová tartozik,hol van a Magyar MMA szövetség és ez a klub oda tartozik? Vagy úgy kérdezném ,melyik Magyar MMA klubhoz tartozik és ,hogy lehet rákeresni? Már próbáltam neten rákeresni, de nem találok semmit. Annyi kell,hogy találjak egy olyan MMA szövetséget akinél azt látom,hogy tagja a Békéscsaba East Warriors MMA klub is.

Köszi előre is a válaszokat.

2019. máj. 14. 14:13
 1/1 Doros ***** válasza:

[link]

Nekem ebből úgy tűnik, önálló klub, nem tartozik szövetéghez. De én nem értek ehhez a sportághoz, csak kicsit ránéztem a neten.

Az eredeti válaszom az, hogy battyogj oda és kérdezd meg. Vagy csak hívd fel őket.

2019. máj. 25. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!