Sportlövészetről tapasztalatok?
19/F vagyok és a nyáron szeretnék sportlövészetre járni.
Érdekelne hogy hogy vannak a fizetések? Mire mennyit kell fizetni? Úgy tudom nem olcsó de nyáron fogok dolgozni is amit erre fogok költeni. Vannak-e edzések úgy mint mondjuk heti 3 alkalom stb.? És ki kell az edzések díja mellett fizetnem-e a lőszert is stb.
Illetve reálisan kb hány év múlva tudnék esetleg fegyvertartási engedélyt is csinálni?
Tapasztalatok érdekelnének leginkább. Jaa és Pécsre fogok járni.
Szia, valószínűleg már nem aktuális, de én leírok a tapasztalataim. Az ár kalibertől, kortól és fegyverfajtánként eltér álltalában minden lőtéren. Nem olcsó, de ha szeretnéd csinálni rendszeresen, akkor nem bánod meg. A fegyvertartásit csakis 18. Éves kortól lehet megcsinálni, szigorú szabályok mellett. Aki lőtérre megy legtöbbször 2 felé lehet osztani.
1. Ritkán jár, azt is inkább szórakozásból, nem nagyon nézi az eredményt. (Egy időben ilyen voltam én is :D)
2. Rendesen gyakorol, sport célból. Akár később nagyobb versenyekre is jelentkezik.
Én ajánlom, bár nagyon kölcséges sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!