Hallottatok már az S. D. S gördeszkamárkáról? Tapasztalatok? Szerintetek milyen márkájú lapot vegyek?
Figyelt kérdés
Lapot szeretnék venni, de nem túl nagy összegben, ettől a gyártótól van lap 10-12 ért is, de kicsit kétkedem a minőségében. Nincs tapasztalatotok vele? Ha tudtok írhatnátok olyan márkát, ami nektek bevált, jó minőségű, és nem túl drága. Eddig egy oxelo(decathlonos) deszkám volt csak.2018. jún. 12. 21:31
1/2 anonim válasza:
Ha jó minőségü lapot szeretnél, az drága lesz, legalábbis nem 10000 Ft :/
Én ezeket ajánlom:
-Almost
-Baker
-DGK
-Element
-Enjoi
-Flip
-Real
-Toy Machine
És könyörgöm ne az Oxelo függőket használd hozzá :D
Egy normális deszkának ezekhez a vackokhoz képest elég húzós ára van, de ha komolyan gondolod, akkor megéri megvenni, mert mással mem fog menni.
Hulladékot venni meg pénzpocsékolás szerintem, de ez az én véleményem, mindenki döntse el maga :D
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, bar hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem szamitottam erre. Olvasgattam en is a markak kozott, de akkor ha mondjuk toluk valasztok amit irtal kb barmelyik lap jo lesz? Nyilvan akkor mar uj fuggot is veszek hozza, mert fentebb mennek szelessegben is. Azert oxelot vettem eloszor, mert nem voltam biztos benne, hogy folytatni fogom e a dolgot, es nem akartam minden penzem rakolteni. Asszem ezt a deszkat meg nyuzom egy kicsit, aztan osszehozok egy nagyobb upgradet. Kerekeket meg csapagyat mar csereltem rajta.
2018. jún. 15. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!