Szerintetek? 16/L
Ez nekem is nagyon furcsa.
Én boxolok, de nálunk ez úgy működik, hogy hosszú évek tapasztalata kell ahhoz is, hogy az országos bajnokságon elérjen valamit az ember. Ahhoz meg, hogy vb-n vegyen részt először ob-t kell nyerni, aztán a kvalifikációs tornákat, és olyan bunyót kell mutatni, hogy elnyerje a válogatottat összeállító emberek tetszését erre vannak edzőtáborok is, ahol az esetleges egy helyre pályázók között eldől ki mehet. Na és ha ezeket az akadályokat faszán vetted, akkor mehetsz az Európa Bajnokságra. Ott tudod magad kvalifikálni a vb-re azzal, hogy a legjobb 8 közé kerülsz, amihez 3-4 meccset kell nyerni. Na és utána még egy kis edzőtáborozás után mehetsz vb-re.
Vagy is nálunk, boxolóknál így van.
Ismerek Muay Thai-os srácot aki K1 szabályrendszerben nyert egy francia nyitott tornát és ő nem két hónapja bunyózik (9 év).
Meg szerintem se versenyengedélyed, se orvosi papírjaid.
Még arra tudok gondolni, higy valami új kevert valami a thai-/kick-boxból ahol semmi kvalifikáció nincs és a vb-re is úgy kell összerángatni a létszámot. Ilyen haverom is van de egy ilyen verseny annyit is ér..
Úgy meg, hogy még nem is bunyóztál élesben tényleg nem tudom, hogy mehetnél vb-re elvileg a világ legjobjai ellen.
Meg milyen szabálytendszerben, melyik sportban a kettő közül és egyáltalán, hogy lehet, hogy egyszerre oktatják?
De leírnád kicsit bővebben? Mert ez még mindig egy nagy katyvasz.
Szóval orvosid van? Versenyengedélyed? Meg milyen hely ez? Valami önvédelmi célú egyesület? Vagy sporttal foglalkoznak és versenyeztetnek is? Mert ez nagyon fura így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!