Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Verekedni fogok, szerintetek...

Verekedni fogok, szerintetek nyerhetek?

Figyelt kérdés

Nos van 3 srác aki állandóan beszól egy gimibe járunk. És egy régebbi ügy miatt utáljuk egymást Nekem és a barátnőmnek is beszokott! És az egyik tegnap oda jött a legnagyobb. És azt mondta , hogy pénteken verekedjünk. Én kifogok menni! Mert elegem lett! Ha vissza szolók abba köt bele, ha nem akkor abba! Csak lehet , hogy hogy mind a 3-man rám akarnak majd jönni. A haverjaim jóba vannak velük is! Max egy embert tudnék hívni aki biztosan segítene. De az még mindig 3v2 .És nagyobb testömegű mind a 3 mint én. Igaz én streetworkout-zok lassan 9 hónapja, illetve shootokan karatéra járok 3 hónapja! De én vagyok 186 cm magas és 69 kg! Az ellenfelem 183 cm de 105 kg körűli! És ő szerintem nem járt semmire de arra emlékszem , hogy 5 hónapig járt edző terembe! Illetve az egyik srác még nem gyúrt soha. De a másik azt olyan 72 kg-re saccolom. Az elvileg járt ökőlvívásra, illetve streetworkout-zot 8 hónapot! Amúgy meg fogom várni , hogy ő vagy ők üssenek előszőr. És sajnos olyan komoly köztünk a vita , hogy verekedés lehet belőle csak , tehát nem tudjuk meg beszélni. De utána sem hiszem , hogy sokat fog változni ez. Max nem szólogatnak be annyira!

17/F

2019. márc. 25. 09:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A boxoló egy maga elverne sajnos.
2019. márc. 25. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugy intézd,hogy a suli 300m-nél közel legyen. Én ne üss. Megvernek és kivágják őket.

De ha tevékeny akarsz lenni azaz verekedni is akarsz akkor nyakra támadj. Nehéz pici célpont de egy oda vitt ütés garantáltan földre visz bárkit.

Térd is jó,lehet rudosni boxosoknál kimondottan gyenge pont.

Karate igen 50éve amikor még Linda kergette a gonoszt akkor jól hangzott,esetleg ért is valamit. Azóta eljuttak hazánkba az igazi harcmüvészetek amikkel bátran oda lehet állni. De 3hónap karate...azt is mondhatnád hogy 4éve biliárdozol.

9hónap streetworkout. És? Attol erős/kitartó leszel majd egyszer.

2019. márc. 26. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Linda is Taekwondozott nem karatézott.
2019. márc. 26. 12:13
 14/17 anonim válasza:
Hasonlo helyzetbe már voltam én is,èn egyesèvel vertem meg őket, utàna soha nem szóltak be.
2019. márc. 26. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Na helybenhagytad őket,vagy szilvásat játszottatok?
2019. márc. 28. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kamu kérdés, erre izgul a kisfiú!
2019. szept. 5. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Remelem kiutotted oket kerdező.

Torted a csontokat,repesztetted a hereket?

2020. szept. 15. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!