Verekedni fogok, szerintetek nyerhetek?
Nos van 3 srác aki állandóan beszól egy gimibe járunk. És egy régebbi ügy miatt utáljuk egymást Nekem és a barátnőmnek is beszokott! És az egyik tegnap oda jött a legnagyobb. És azt mondta , hogy pénteken verekedjünk. Én kifogok menni! Mert elegem lett! Ha vissza szolók abba köt bele, ha nem akkor abba! Csak lehet , hogy hogy mind a 3-man rám akarnak majd jönni. A haverjaim jóba vannak velük is! Max egy embert tudnék hívni aki biztosan segítene. De az még mindig 3v2 .És nagyobb testömegű mind a 3 mint én. Igaz én streetworkout-zok lassan 9 hónapja, illetve shootokan karatéra járok 3 hónapja! De én vagyok 186 cm magas és 69 kg! Az ellenfelem 183 cm de 105 kg körűli! És ő szerintem nem járt semmire de arra emlékszem , hogy 5 hónapig járt edző terembe! Illetve az egyik srác még nem gyúrt soha. De a másik azt olyan 72 kg-re saccolom. Az elvileg járt ökőlvívásra, illetve streetworkout-zot 8 hónapot! Amúgy meg fogom várni , hogy ő vagy ők üssenek előszőr. És sajnos olyan komoly köztünk a vita , hogy verekedés lehet belőle csak , tehát nem tudjuk meg beszélni. De utána sem hiszem , hogy sokat fog változni ez. Max nem szólogatnak be annyira!
17/F
A nagyobbal került a közelharcot, rúgásokkal tartsd távol magadtól amíg ki nem fárad, ha nem sz*r az edződ ennek mennie kéne. Ne próbáld megverni mert akkor a másik 2 is neked megy.
Beszólogatásból komoly verekedés még sose volt, álld a sarat amennyire bírod, ha ő nem mer kezdeményezni te se tedd, aztán beszéljétek meg.
Mi van itt, mindenki most akar verekedni? Amúgy igen, vidd el haverod és ne, ne várd, hogy ők üssenek előbb.
Hajrá!
De szép is a tavasz , felszínre tört hormonok sokasága bolondítja kis kék bolygónk légterét és 7 milliárdnyi ember elméjét .
"Nos van 3 srác aki állandóan beszól egy gimibe járunk. És egy régebbi ügy miatt utáljuk egymást Nekem és a barátnőmnek is beszokott! És az egyik tegnap oda jött a legnagyobb. És azt mondta , hogy pénteken verekedjünk. "
Ha tényleg annyira verekedhetnékjük volna akkor már rég túl lennétek az egészen .
"Én kifogok menni! Mert elegem lett! Ha vissza szolók abba köt bele, ha nem akkor abba! Csak lehet , hogy hogy mind a 3-man rám akarnak majd jönni"
Nem lehet , hanem 100% hogy mindhárman neked esnének . És régi hiba ha az ő szabályaik szerint "játszol" . Esetünkben azt jelenti hogy belementél egy olyan szituba ami nekik kedvez .
"A haverjaim jóba vannak velük is! Max egy embert tudnék hívni aki biztosan segítene. De az még mindig 3v2 .És nagyobb testömegű mind a 3 mint én. Igaz én streetworkout-zok lassan 9 hónapja, illetve shootokan karatéra járok 3 hónapja! "
Hát én nemigazán dicsekednék shotokan karatés "tehetségemmel" pláne hogy karatéból még 30 év is édeskevés nemhogy 3 hónap , főleg a magyarországi oktatási színvonalat tekintve . Merem állítani hogy nagyobb hátrányban vagy mintha végképp nem űznél semmit .
"De én vagyok 186 cm magas és 69 kg! Az ellenfelem 183 cm de 105 kg körűli! És ő szerintem nem járt semmire de arra emlékszem , hogy 5 hónapig járt edző terembe! Illetve az egyik srác még nem gyúrt soha. De a másik azt olyan 72 kg-re saccolom. Az elvileg járt ökőlvívásra, illetve streetworkout-zot 8 hónapot! Amúgy meg fogom várni , hogy ő vagy ők üssenek előszőr. És sajnos olyan komoly köztünk a vita , hogy verekedés lehet belőle csak , tehát nem tudjuk meg beszélni. De utána sem hiszem , hogy sokat fog változni ez. Max nem szólogatnak be annyira!"
Az öklözőtől óvva intelek mivel te húznád a rövidebbet . Várod hogy ők üssenek először ? Gratula , ettől jobban el sem cseszheted . Már az első plekni után azon fogsz nagy baba szemekkel ámuldozni , hogy a jóisten melyik műholdja zuhant kobakodra . Ha bunyó van te támadj először . De mondd már el légyszíves, miféle komoly vitás ügye lehet pár tízenéves gyereknek .
Ez a kettes kommentelőnek szól . Pszichés agresszió előnyhöz juttat ( egy karatékát ) . Térdkalács és fej sorozás ? Írd már meg melyik Bruce Lee filmben láttad , én is megnézném .
Qkker1 , tökönrúgás meg állon ? Mégis hogy a búsba hajtaná végre ha sem ütni , sem rúgni nem tanulnak meg . ( Tökönrúgni rohadt nehéz ám valakit ).
Visszatérve hozzád kérdező , ha mindenképp combatolni akarsz akkor ésszel csináld . Vagyis mint már leírtam , ne menj bele az általuk felálított szabályokba , tehát semmi péntek , és duplán nem az a hely amit ők "javasolnak " , mivel ezzel számukra előnyös helyzetet biztosítasz . Meglepetésből , amikor a legkevésbé számít rá ( és a haverjai sem lógnak valagában ) , ronts rá és a karatét elfelejtve üsdd ahogy tudod . Vagy közeledj hozzá és mondd neki hogy beszélni akarsz vele valamiről ( ezt is ésszel, vagyis akkor mikor számodra a legalkalmasabb ) . És ne várd meg míg megkérdi mit akarsz , hanem keverj le neki egy hatalmast pofont ( majd a másodikat ) . Lökd falhoz és magyarázd el neki hogy nem keresed a bajt , de az már neked is sok volt hogy a csajod is oltogatja .
"Qkker1 , tökönrúgás meg állon ? Mégis hogy a búsba hajtaná végre ha sem ütni , sem rúgni nem tanulnak meg . ( Tökönrúgni rohadt nehéz ám valakit )"
Igaz, nem jártam küzdősportra, de a nyócker közepén nőttem fel, ott gyorsan megtanul az ember érzékeny pontokra ütni/rúgni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!