Az escrima rosszabb mint a deffenfo vagy ugyanaz lényegében?
Figyelt kérdés
Deffendora sajnos nincs lehetőségem el menni pedig abba elvileg van mindig. Nem csak fegyver elleni védelem hanem ütés,rugás,fogás,stb! Az escrima is ilyen? Mert arra lenne lehetőségem járni. És akkor megtudnám magam védeni fegyver ellen főleg! Meg azért szimpla utcai bunyóban is lenne több tapasztalatom 184 cm 72 kg 16/F! Egyik haverom box-ot kevert Wing Tsunnal mégis mikor bézzbol ütővel mentek rá semmit sem tudott tenni! Max annyit , hogy a karját ütötték meg ami el
is tőrt!
2019. márc. 18. 19:44
11/17 A kérdező kommentje:
Micsoda?
2019. márc. 20. 13:59
12/17 anonim válasza:
"Akkor gondolom az escrima sem! Gondolom még egy kung fu-s is jobban fog verekedni. Mint én az escrimámmal?!"
Erre mondtam hogy nem , vagyis a kung fu ( pláne magyar oktatási színvonalon ) semmiképp sem fog jobban megtanítani verekedni mint egy escrima .
13/17 A kérdező kommentje:
Ja,akkor shaolin kung fu-sat simán elintéznék! Ha úgy van, esetleg a leung ting tanítana meg jól verskedni. De az meg nincsen nálunk!
2019. márc. 20. 20:28
14/17 anonim válasza:
Leung Ting wing tsun abszolút tréfa kategória , értsél már hogy az escrima az nagyon megfelel céljaidnak
15/17 Kercsak válasza:
Kérdező, melyik városban laksz?
16/17 A kérdező kommentje:
Mosonmagyaróvár
2019. márc. 26. 10:57
17/17 Kercsak válasza:
A mosonmagyaróvári klubot nem ismerem. Az Eskrima Hungary iskoláit tudom ajánlani. Ők küzdenek is, versenyekre is járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!