Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehet boxszal pénzt keresni?

Lehet boxszal pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok és szeretnék egy kis pénzt is keresni. Régebben boxoltam, majd abbahagytam viszont nem voltam rossz. Vannak olyan meccsek, ahova be lejet nevezni és pénzt kapok érte? Újból kezdem a sportot és jó lenne ezt tudni.
2019. febr. 16. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán, idehaza kevés a meccs.

De!

[link]

2019. febr. 17. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem porbalkozz mma ba bekerulni ah eleg jo vagy mast nem tudok ami legalis,illegalis mecsekbe meg mák ha bekerulsz és ha tuleled
2019. febr. 17. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát elmehetsz profinak. De ne várj csodát, az igazi ászok egész életükön keresztül azért küzdöttek, hogy most rongyosra keresik magukat. De ha nem vagy nagyon béna és kondid is van valamennyi 100-200 eurókat megkereshetsz egy meccsen, de látatlanba nem nagyon tudok többet írni.
2019. febr. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!