Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Oktatnak ilyet valahol? (540...

Oktatnak ilyet valahol? (540 kick)

Figyelt kérdés
Aki ismri az étni fgja. kössz kössz
2018. dec. 29. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 29. 10:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Á igen, az első óra 7k, minden további 5.

Javíts ki..

Ha valaki valóban tud, leírná milyen rendszerességgel járt edzésre és mennyi időbe telt amíg eljutott idáig?

2018. dec. 29. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Szertornán tanulta meg néhány srác, heti 2-3x jártak

1.-es vagyok

2018. dec. 29. 22:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Téged nem lehet eltéveszteni, a srác aki sügérpoénokat tol, továbbá egyszerűen kikövetkeztethető a százalékból és a közel azonos időben történő válaszadásaidból.

Nem mondták még, hogy esetleg konfabulációs betegségben szenvedsz? Nézd meg az értelmező szótárban életem. Aztán járj szertornára, néha ess fejre, jót fog tenni. BUÉK :)

2018. dec. 30. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:

De keci 😂😂

Adok egy hasznos választ és az se jó? Akkor pusztulj el he xD

Akrobatika, parkour tesa aztán menni fog az 540 kick 😂

2018. dec. 30. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg lenézed a szertornát, essek fejre de te 540 kicket akarsz. Gondolkodj már te retardált mi a helyzet. És még sértegetsz is te gyökér
2018. dec. 30. 13:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez minden volt, csak hasznos nem. 😬

Tesának sem hívtak ezelőtt még soha, én egy félénk teremtés vagyok, az 540 különböző rúgás is ehhez kell, hogy legyen csöppnyi önbizalmam. 🤣

Valóban egyértelmű, hogy rúgással kapcsolatos kérdést csak az erősebbik nem ír ki, de gondolom ez is olyan téves feltevésen alapul miszerint én lenézem a szertornát. Szóval azt mondod gondolkodjak mi a helyzet?

Látszik, hogy nem vagy rendben magaddal, nem én érzem szükségesnek, hogy több, normális kérdésre betrollkodjak. Mindemellett indulatkezelési problémával is szembenézünk, mert ha én egy gyökér beszólásán (és most magam ellen beszélek) így felhúznám magam, valszeg tényleg hamar elpusztulnék valami agyvérzésben.

Tehát előbb neked kéne némi önvizsgálat, ez nem támadás, csak jó tanács, tesa. 😆

2018. dec. 30. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi a hasznos? Ha azt mondom, hogy a pesti fasomtudjakeletiharcművészet dojoba megtanítják? Menj el szertornára, akrobatikára vagy keress néhány parkouros srácot és megtanulod pikkpakk hülyeségek nélkül
2018. dec. 30. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát pont, hogy hasznos választ adott neked meg egy csomó pénzt megspórolt neked. Elmehetsz te nyugodtan Taekwondozni (ott vannak csak ilyen kaliberű rúgások max) azért, hogy kifizess egy csomót egy olyan technikáért, amit pár parkourös lehet ingyen megtanítana neked.
2019. jan. 2. 08:13
 10/11 kreténpali ***** válasza:

Van ez az 5 perc alatt megtanulós srác, első találat 540 kick-re guglin.

https://www.youtube.com/watch?v=o70u-0og-A0

Mester és csoport függő, de wusuban kb fél év után jön egy nagyon hasonló, de az 360-as, más a csípő tengelye is.

Itt egy másik vidi, hogy nekifutásból is össsze tudd törni magad:

https://www.youtube.com/watch?v=h1_dFnqbpCo

2019. jan. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!