Szerintetek jól áll egy lánynak/nőnek a motorozás?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen, enduro vagy gyorsulási esetleg terep?2018. dec. 27. 16:47
1/7 anonim válasza:
Ha alapban nem vagy jó nő, akkor a motortól sem leszel!
Ő pl. jó nő, és tényleg komoly motoros! [link]
2/7 A kérdező kommentje:
#1 kommentelő. 9 éves koromban ültem úgy motoron hogy az ment is. Apámmal motoroztunk akkoriban. 14 évesen letettem a segédmotorra és mentem terepre a bátyámmal és apámmal. Én nekem ez nem csak egy hobbi. Meg csak egy kérdést tettem fel. További szép napot :)
2018. dec. 27. 18:43
3/7 anonim válasza:
Jól bizony! A stílust magadnak kell kiválasztanod. Ne azt válaszd amit esetleg itt mondanak, hanem ami neked tetszik, mert nem fogod élvezni és hamar abbahagyod majd. Széles utat!
4/7 anonim válasza:
B asszus ezt a hülye kérdést. Ha valaki itt azt mondja, hogy "nem áll jól" a motorozás egy nőnek, húzzál a konyhába, akkor abbahagyod?
5/7 anonim válasza:
Azaz, 4-es. Itt írtad kérdező, hogy szeretsz motorozni, mert kismaki korod óta nyomod. Akkor meg mit érdekel téged más véleménye? Ráadásul ha mindenki azt mondaná, hogy "fúúj, nem áll jól", akkor meg azt mondanád, hogy nyaljunk sótartót, akkor is motorozni fogsz. És igazad is lenne. Soha ne foglalkozz mások véleményével!
6/7 anonim válasza:
1. az nem egy politikus esetleg xd?
7/7 anonim válasza:
Ha nem csak egy hobby, aki ki a francot erdekel kinek mi all jol meg mit gondolnak masok rola? Meg ugy egyebkent is. Ne masok velemenye hatarozza meg az erdeklodesikorod. Elvezd es ne foglalkozz ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!